Yozgat Erbakan Vakfı tarafından Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın katılımıyla,  Yozgat Bilal Şahin Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen “Irkçı Emperyalizmin Planları” konferansı yoğun bir katılıma sahne oldu.

16425727_10155020368233620_5766677288340716285_n

Programa Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın yanısıra Genel Başkan Yardımcımız Bahattin Sungur, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda bir konuşma yapan Genel Başkan Yardımcımız Bahattin Sungur, Yozgat’ın Milli Görüş açısından önemli bir merkez olduğunu, Erbakan Vakfı’nın çalışmaları ile tekrar Milli Görüş bayrağının Yozgat’ta dalgalanacağını belirtti.

yozgat 1

Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan konferans konuşmasına, programın tertip edilmesinde emeği geçen Erbakan Vakfı başkanı ve mensuplarına teşekkür ederek başladı. Milli Görüş’ün nice isimsiz kahramanlarının bulunduğunu ve bu kahramankarın çalışmaları ve fedakarlıkları ile Milli Görüş’ün ve Erbakan Vakfı’nın önemli hizmetlerde bulunduğunu söyleyen Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan, bundan sonra üzerimize düşen daha çok çalışmak, daha fazla fedakarlıkta bulunmak ve Milli Görüş’ü tekrar Türkiye’nin en güçlü ve en büyük hareketi haline getirmektir dedi.

Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan ;

yozgat 4

“Yaşadığımız dönem, Türkiye’nin yarınları açısından önemli riskler barındırmaktadır. Yaşadığımız dönem, İslam Coğrafyası açısından acı , ölüm ve gözyaşı halini almıştır. Özellikle Ortadoğu’da, Suriye’de yaşanan gelişmeler, iç savaş ve ortaya çıkan onlarca farklı örgüt, olayların çok karmaşık gibi görünmesine neden olsa da aslında olay oldukça basittir. Yaşanan tüm bu olayların tek amacı Büyük İsrail’in kurulmasıdır. Bu amaç için bölgede büyük ve güçlü herhangi bir ülkenin kalması istenmemekte, mikro milliyetçilik ve mezhepçilik mikropları ile, müslümanlar birbirine düşürülmektedir. Bu yolla büyük devletler parçalanacak, birbirine düşman küçük devletler ortaya çıkacak ve Büyük İsrail kurulurken bu devletleri bir bir yutacak. İşte mesele bu kadar basit. Dünya Siyonizmi kendi amaçları için çalışmaktadır. burada asıl sorun, İslam Ülkelerinin ve bu ülkelerin yöneticilerinin ve müslüman toplumların ortaya koyduğu tavırdır. Oynanan bu oyunları bozmak yerine bu oyunlarınn bir parçası olmayı tercih etmek nasıl açıklanabilir. Özellikle ülkemizin, bu sıkıntıların giderilmesi için Birleşmiş Milletler, NATO, AB ve G20 gibi birliklerden medet umması, çareyi buralarda araması asla kabul edilebilir değildir. Dünya Siyonizminin yan kuruluşları olan bu birliklerin islam coğrafyasına ve insanlığa saadet getirmesi mümkün değildir. Mümkün olsaydı bu güne kadar bu zaten gerçekleşirdi. Yaşanan bu sıkıntıların sebebini izah etmek nasıl basitse, çözümde aslında o kadar basittir. İslam ülkeleri bir an öncde bir araya gelecek, İslam Birliği’nin kurulduğunu ilan edecek. Dünya Siyonizmine ve Irkçı Emperyalizme diyeceklerki, siz eğer bu işgallerinize, bu katliamlarınıza devam ederseniz, size bir litre petrol satmıyoruz, sizin bir tek malınızı almıyoruz. Gelin adil bir çözümde anlaşalım. Bakın o zaman bu siyonist ve emperyalistler, kovboyluk yapmaya devam edebiliyorlarmı.

yozgat 5

Bizler Erbakan Vakfı mensupları olarak, merhum liderimiz Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın talebeleri olarak işte bu gerçekleri ortaya koyarak çalışıyoruz. İnşallah ülkemizin tüm fertlerine bu anlayışı, bu hedefleri anlatacağız, bu hedefler etrafında milletimizi toplayacağız. Bu bizim yapılması mecburi olan bir çalışmadır. Her türlü zorluğa, sıkıntıya rağmen, asla vazgeçmeden yolumuza devam edeceğiz. Ve inşallah Ayasofya’da kılacağımız Cuma Namazı hutbesinde İslam Birliği’ni kurduğumuzu ilan edeceğimiz günleri göreceğiz.

Program Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’a hediye takdimi ile sona erdi

Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan konferans programı öncesi Yozgat AGD merkezini de ziyaret etti.