Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan Prof. Dr. Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde konferans vermek üzere gittiği Konya’da bir dizi ziyaret ve toplantı gerçekleştirdi.

Konya’da ilk olarak, Erbakan Hocamızın dostu Molla Muhammed Salih Ekinci Hocaefendi’yi ziyaret eden Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan, Ekinci Hocaefendi ile uzun bir sohbet geçekleştirdi. Ekinci Hocaefendi’nin Erbakan Hocamızla yaşadığı hatıraları anlattığı sohbet sırasında Erbakan Hocamıza dualar edildi.

konya 2017 7

Daha sonra Konya’da yayın yapan Kanal 42 Televizyonunu ziyaret eden Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan, Kanal 42’nin vakfımızın çalışmalarına karşı gösterdiği hassasiyet ve alakadan dolayı ilgililere teşekkür etti.

konya 2017 6

Kanal 42 Tv’den sonra Yazarlar Birliği Konya Şubesi’ne giden Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan, TYB Konya Şube Başkanı Prof Dr. Hayri Erten tarafından ağırlandı.

Ziyaret dolayısıyla memnun olduklarını söyleyen Prof. Dr. Erten; Rahmetli Erbakan’ın ilim, düşünce ve fikir büyüğümüz olarak ülkemize ve milletimize yeni ufuklar açtığını, kendisine müteşekkir olduklarını dile getirdi.

Ziyarete, TYB Onursal Başkanı Mehmet Doğan, TYB Konya Şubesi Yönetim Kurulu üyelerinden Yrd. Doç Dr. Ali Fuat Baysal, Atilla Yaramış katıldı.

konya 2017 5

Daha sonra Necmettin ERBAKAN Üniversitesi’ne geçen Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan burada “Türk Siyasi Hayatında Prof.Dr. Necmettin Erbakan’ın Yeri ve Önemi” konulu konferansa katıldı. Konferansta Erbakan Hocamızın siyasi hayatı boyunca verdiği mücadeleyi, ideallerini, hedeflerini, başarılarını anlatan Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan, Erbakan Hocamızın müslümanların bu ülkede ve tüm dünyada özgüvenlerini kazanmasında büyük pay sahibi olduğunu dile getirdi. Her türlü baskıya rağmen Kıbrıs Harekatının emrini vermiş olması, D-8’i kurmuş olması, ABD’ye ve İsrail’e karşı olan duruşunu hiç bir zaman değiştirmemesi, zalimlerin tüm gücüne rağmen mazlumların yanından asla ayrılmaması, İslam Birliğini kurma hedefinden milim sapmaması Erbakan Hocamızı Türk siyasi hayatında apayrı birye taşımıştır diyen Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan, bu özellikleri ile sadece Türkiye’de değil, İslam coğrafyasının tamamında büyük bir lider olarak görülmüş, sevilmiş ve saygı duyulmuştur diyerek sözlerini sürdürdü.

konya 2017 3

Üniversitedeki konferans sonrası Erbakan Vakf Konya Şubesi tarafından düzenlenen Sivi Toplum Kuruluşları, İş Adamları ve Medya Mensupları ile tanışma yemeğine katılan Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan, burada da vakfımızın çalışmaları ile alakalı bir konuşma gerçekleştirdi.

konya 2017 2

Konya programları sırasında Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’a İstişare Heyeti Üyemiz Batman Eski Milletvekili Musa Okçu ve Genel Başkan Yardımcımız Bahattin Sungur eşlik ettiler.

konya 2017 1