Nisan ayı Bölge Başkanları ve İl Temsilcileri toplantısı ve bir gün sonrasında yapılan İstişare Meclisi toplantısı geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

22 Nisan Cumartesi günü gerçekleştirilen Bölge Başkanları ve İl Temsilcileri toplantısı Kur’an-ı Kerim tikaveti ile başladı. Daha sonra toplantının açılış konuşmasını yapmak üzere Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan kürsüye geldi.

il başkanları nisan 2017-2

Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan yaptığı konuşmada; ” Erbakan Vakfımız kısa sürede yoğun bir çalışma ile 76 ilde temsilcilerini atayarak büyük bir teşkilatlanma hamlesi gerçekleştirdi. 400 yakın ilçede yine temsilcileri belirleyerek arazide varlığını hisstiren bir vakıf haline geldi. 4 Mart 2017 tarihinde İstanbul Abdi İpekçi Arena’da gerçekleştirdiğimiz ve 22.000 kişinin katıldığı “Aldanmayan ve Aldatmayan Erbakan” programı ulaştığımız gücün bir göstergesi olmuştur. İktidar partilerinin bile her türlü imkana rağmen doldurmakta zorlandığı böyle büyük bir salonu heyecan, aşk ve dava şuuruyla dolduran vakıf mensuplarımız ve Milli Görüşçülere sonsuz teşekkürler ediyoruz. Sesimizi en yüksek sada ile tüm dünyaya duyurduğumuz bu programı yapmayı bize lutfeden Rabbimize sonsuz şükürler ediyoruz. Bu program göstermiştir ki, aşkla ve dava şuuruyla yola çıkıldımı başarılamayacak hiç bir iş, aşılamayacak hiç bir zorluk yoktur.

il başkanları nisan 2017-4

Erbakan Vakfı olarak 3,5 yıl önce yola çıktığımızda da bu işi yürütmenin zor olduğu söylenmişti. Ancak bugün geldiğimiz günde Türkiye’nin en güçlü ve en etkili sivil toplum örgütü olma yolundayız elhamdülillah. Bunu başaran elbette canla başla çalışan siz değerli İl ve İlçe Temsilcilerimiz, Yönetim Kurulllarında görev yapan kardeşlerimiz olarak sizlersiniz. Biz hep şunu söylüyoruz. Bizler Allah rızası için çalıştıkça karadan gemileri yürütmek yerine, Allah denizi ayağımıza getirecektir. Yapılacak elbetteki çok işimiz var. Alınacak çok mesafeler var. Bizleri bekleyen mazlum İslam coğrafyası ve gözü yaşlı müslümanlar var. Ulaşmamız gereken İslam Birliği hedefi var. Kuracağımız Yeni Bir Dünya ideali var. Yorulmadan yolumuza devam edeceğiz. Ve inşallah İslam coğrafyasının kurtuluşa erdiği, Kudüs’ün özgür olduğu günleri göreceğiz.” dedi.

il başkanları nisan 2017-1

Toplantıda daha sonra İl Temsilciliklerinin çalışma raporları sunuldu. Genel Sekreterimiz Doğan Bekin bey’in Dış Politika sunumu sonrası Halkla İlişkiler Başkanımız Bahattin Sungur bey “Halkla İlişkiler Çalışma Yöntemleri” sunumunu gerçekleştirdi.

Toplantının öğleden sonraki oturumunda İl Temsilcilerimiz illerinde gerçekleştirdikleri faaliyetler ve vakfın bundan sonraki çalışma hedefleri ile ilgili sunumlar yaptılar.

il başkanları nisan 2017-3

Toplantı Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın değerlendirme konuşması ile sona erdi. Toplantının sonunda 4 Mart programına yönelik başarılı çalışmaları dolayısıyla İl Temsilcilerine Teşekkür Belgesi takdim edildi.

23 Nisan Pazar günü Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan ve İstişare Meclisi Başkanımız Ahmet Tekdal bey’in başkanlıklarında İstişare Meclisi toplantısı icra edildi. İstişare Meclisi toplantısında vakfımızın gelecekte hangi çalışmaları yapması ve hangi hedefler doğrultusunda proje üretmesi gerektiği yönünde fikri sunumlar yapıldı.

istişare 3