Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan bey Ramazan Ayı programları kapsamında Sakarya vakıf il temsilciliğimiz tarafından Sakarya Arifiye ilçe meydanında organize edilen iftar programına katıldı.

Kent meydanında yapılan ve 2.500 kişinin katıldığı iftar programı, vakfımıza milletimizin gösterdiği teveccühü görmek açısından güzel bir iftar oldu.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programın açılış konuşmasını Sakarya İl Temsilcimiz Hasan Çınar yaptı. Hasan Çınar konuşmasında; “Bu gün bu iftarı Arifiye’de yapmamızan ilk sebebi yakın bir zamanda hakkın rahmetine kavuşan Arifiye İlçe Başkanımız Muhammet Demir’i rahmetle anmaktır. Bu program Muhammet Demir başkanımız için Türkiye’nin her bölgesinde Mekke ve  Medine’de okunan yüzlerce hatimin duasının yapıldığı bir program oldu. Bu mübarek Ramazan akşamında böyle güzel bir toplulukla ve Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’la birlikte olmak, Erbakan Vakfımıza gösterilen bu teveccühü görmek bizleri ziyadesi ile mutlu etmiştir. Görülüyorki Milli Görüş’e olan ihtiyaç her geçengün artmaktadır” dedi.

sakarya iftar 2017-1

Daha sonra kürsüye gelen Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan konuşmasında şunları söyledi;

Sözlerimin başında Ramazan Ayı’nızı tebrik ediyorum. Bu Ramazan Ayı’nın İslam coğrafyasının sıkıntılar altında yaşadığı son bayram olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Yine sözlerimin başında merhum Liderimiz Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamızı rahmetle yad ediyorum. Yine bu vesileyle birkaç hafta önce cihat ederken, Allah rızası için çalışırken Rahmeti Rahman’a kavuşan Muhammet Demir kardeşimize de sonsuz Rahmetler diliyorum. Milli Görüşçü bir kardeşimiz olan Muhammet Demir’i inşallah Erbakan Hocamız karşılamıştır.

Değerli Sakaryalılar, sizlere hitap ederken şu soruyu sorarak sözlerime başlamak istiyorum. Şu mübarek günlerde Türkiyemize, kendi halimze baktığımızda ne görüyoruz. Ailemizle birlikte en güzel şekilde iftarımızı yapıyoruz, arkasından teravih namazlarımızı rahat bir ortamda kılıyoruz, sonrasında evimizde televizyonda sahura kadar islamdan bahseden programlar izliyoruz. Kendi ülkemizde özgürlük içerisinde Ramazan Ayı’nı yaşıyoruz. İmam hatipler açılıyor, kuran kursları çoğalıyor, Erbakan Hocamızın “bir gün gelecek rektörler başörtülülere selam duracak” sözü gerçek olmuş, devleti yönetenler inançlı insanlar haline gelmiş durumda. O halde bizler için yapılacak bir şey kalmamış, daha ne isteriz Allah’tan, oturup şükredelim, zikirle tesbihatla meşgul olalım. Eğer bu düşünceye kapılırsak çok büyük bir hata yaparız. Erbakan Hocamız vefatından kısa bir süre önce, “toprak ayağımızın altından kayıyor, ileride ülkemizin üstüne doğru gelecek kara bulutları bugünden görüyorum” diyordu. Neden böyle diyordu ?. Çünkü diyorduki ” bir gün Suriye’de savaş olursa bilinki esas hedef Türkiye’dir. Suriye’de ki savaş Türkiye’deki savaştan önceki son duraktır. Bizler müslümanlar olarak Ramazan Ayı’nı yaşarken, onlar plan yapmaya devam ediyorlar. Biz kimiz? Türkiye’de ki ve İslam coğrafyasındaki müslümanlar. Onlar kim? Dünya Siyonizmi.

sakarya iftar 2017-3

Daha geçen günlerde İsrail Ulusal Güvenlik Merkezi Başkanı Yadlin, İsrail İran başta olamk üzere bölgedeki tehditlere karşı Türkiye, Ürdün, Mısır ve Suudi Arabistan’dan oluşan bir Sünni ittifakı ile birlikte hareket etmelidir diyor. Türkiye, Ürdün, Mısır ve Suudi Arabistan’ İsrail’in safında tutacağım ve İsrail’in hedeflerine hizmet ettireceğim açıklamasında bulunuyor. Arkasından Sayın Cumhurbaşkanımızın ABD ziyaretinde Trump “iyi ki geldiniz, beraber daha yapacak çok işimiz var diyor”. Sonra aynı Trump Suudi Arabistan’a gidiyor ve İran’a karşı kullanılmak üzere 120 Milyar Dolarlık silah satıyor ve burada yaptığı açıklamada Suudi Arabistan’lı yetkililere radikal ideolojiyle birlikte mücade edeceğiz diyor. Terörizmle mücadele demiyor radikal ideoloji diyor. Bu ne demek. Namaz kılan ve yahudi kölesi olmayı kabul etmeyen her müslümanla mücadele edeceğim diyor. Düşmanları terörizm değil, şuurlu müslümanlar haline gelmiş durumda. Ve yine ABD’nin desteklediği ve sözde İslam Ordusu olan bizim çakma İslam Ülkeleri Nato’su dediğimiz bir oluşum kurulması. Ve en son şu mübarek Ramazan günlerinde işbirlikçiler eliyle Katar’a uygulanan ambargo. İsrail ne diyor, HAMAS Katar olamadan ayakta kalamaz. İşte bu açıklamadan kısa bir süre sonra Katar ambargosu başladı. İşte bu açıklama Katar ambargosunun arkasındaki asıl gücün sahibi İsrail ve ABD olduğunu gösteriyor.

sakarya iftar 2017-4

İşte bu arka arkaya yaşadığımız tüm bu olaylar Erbakan Hocamızın sözlerini hatırlatıyor. Erbakan Hocamız Siyonizmi bir timsaha benzetiyor ve diyordu ki ” bu timsahın üst çenesi ABD, alt çenesi AB, kuyruğu İsrail ve asıl gövdesi ise müslüman ülkelerdeki işbirlikçilerdir. Bugün yaşadığımız olaylar bu sözün ne kadar doğru olduğunu bir kez daha gösteriyor.

Bizler Erbakan Vakfı mensupları olarak, Erbakan Hocamızın talebeleri olarak, Milli Görüşçüler olarak ve şuurlu müslümanlar olarak Türkiye’de ve bütün İslam aleminde ABD yönetiminin işbirlikçiliğine ve tetikçiliğine hayır diyoruz. Çünkü ABD yönetimi demek Siyonizm demektir ve Siyonizmden kimseye fayda gelmez. Ey dünya Siyonizmi; bırakın bu terörle mücadele safsatasını artık yemezler, kimseye yutturamazsınız bu yalanları, bu terörü bu noktaya getiren zaten sizsiniz. Sizin kendi adamlarınız bu örgütleri El-Kaide’yi IŞİD’i biz kurduk diyor. İşte oyunlarınız bir bir ortaya dökülüyor. Eski İngiltere Başbakanı Tony Blair Irak’ta kimyasal silah yalanını biz ürettik diyor.

Değerli kardeşlerim işte bu anlattıklarımızın çıkacağı adres Büyük İsrail’dir. Bu yaşananların varacağı nokta İslam coğrafyasının parçalanmasıdır.

sakarya iftar 2017-5

Bu mübarek günlerde dua ediyoruz. Ya Rabbi müslümanları bu Siyonistlerden ve işbirlikçi sözde müslümanlardan koru. Elbette biz sadece sözlü dua ile yetinemeyiz. Fiili dua etmeli yani tüm bu sıkıntıların ortadan kalkması için var gücümüzle çalışmamaız gerekir. İşte Erbakan Vakfı bunun için var. Erbakan Vakfı İslam Birliğini kurmak için var. Ya İslam Birliğini kuracağız ya da Allah korusun İslam ülkeleri Siyonizme köle olacak.

Erbakan Hocamızın vefatı ile yeni hayallere kapılan, hedeflerine ulaşmak için önlerinde engel kalmadığını düşünen dünya Siyonizmine Erbakan Vakfı’nın kurulması ile büyük bir yumruk attık Elhamdülillah. Şimdi yeni planlar yapıyorlar. Ancak ne kadar plan yaparlarsa yapsınlar bizler şuurla çalışmaya devam ettikçe onlar asla hedeflerine ulaşamayacaklardır.”