Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan Ramazan programları kapsamında Kocaeli’nde düzenlenen iftar programına katıldı. Gebze ilçesi Kapalı Sabit Pazar alanında düzenelenen iftar büyük bir katılıma sahne oldu. Yaklaşık 4.000 kişinin katıldığı iftar programına Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın yanısıra Mütevelli Heyeti Üyemiz Mehmet Altınöz, Genel Başkan Yardımcımız ve Kocaeli İl Başkanımız Yücel Mollaismailoğlu, Genel Başkan Yardımcımız Cengiz Zor, siyasi parti ve STK temsilcileri katıldılar. Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan iftar programında açılış konuşmasını Yücel Mollaismailoğlu yaptı. Mollaismailoğlu yaptığı konuşmada, bu iftar programı Erbakan Vakfı’nın Kocaeli’de ve Türkiye’de geldiği noktayı göstermesi açısından büyük önem taşıyor. Günden güne büyüyen, daha geniş kitlelere ulaşan ve milletimizin büyük teveccühüne mazhar olan Erbakan Vakfı Milli Görüş bayrağını hak ettiği noktaya taşıyacaktır dedi.

2017 kocaeli iftar 3

Daha sonra kürsüye gelen Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan;  “Siyonizmin İsrail’i varsa Milli Görüş’ün Kocaeli’si var” diyerek sözlerine başladı. Siyonizm’in dünya Müslümanları üzerindeki oyunlarını ve zulümlerini anlatan Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan; Çözüm G20 zirveleri değildir.Siyonizm’in karşısına İslam birliğini koyup Rahmetli Erbakan hocamızın kurduğu D8 İslam birliğini D 60 İslam birliği yapıp çıkmak lazımdır dedi.

Başta ABD olmak üzere İngiltere ve İsrail destekli işgallerin nedenlerini anlatan Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan sözlerine şöyle devam etti.

2017 kocaeli iftar 1

“Bir tarafta İngiltere eski Başbakanı Tony Blair ‘Irak’a saldırmak için kimyasal yalanını biz uydurduk çünkü gerekçeye ihtiyacımız vardı’ diyor, diğer taraftan emekli bir ABD’li General Wesley Clark IŞİD ve El Kaide terör örgütlerinin bizzat ABD tarafından kurulduğunu söylüyor. Bunların yanı sıra Siyonizm gerçek bir İslam birliği kurulmasın diyerek şuanda çakma İslam birliği kurup kuklaları yapmanın peşinde. İslam ülkelerindeki işbirlikçi yöneticileri aracılığıyla ekonomik sömürüye devam ediyorlar. İşgaller, katliamlar, parçalanan İslam coğrafyasının müsebbibi ne kadar dünya siyonizmi ise onlardan daha büyük müsebbib işte bu işbirlikçi yöneticilerdir.  Ancak ey dünya siyonizmi ! Hiçbir yalanınız ile bizi kandıramazsınız çünkü biz Milli Görüşçüyüz. Biz sizin ciğerinizi biliriz. Siyonizm’in bu çalışmalarını ancak  Erbakan Vakfı yani ‘Milli Görüş’ engeller. Merhum liderimiz Erbakan Hocamızın mücadelesini, fikirlerini, cesaretini sürdürerek hedefe mutlaka ulaşacağız. Yeniden Büyük Türkiye’nin öncülüğünde İslam Birliği’ni kurmak boynumuzun borcudur. Irkçı emperyalizmin bütün insanlığı karanlığa boğan bu düzenini değiştirip Yeni Bir Dünya Düzeni kurmak ve kurulacak bu yeni Dünya’da adaleti tüm insanlığa yaymak, başta İslam coğrafyası olmak üzere bütün dünyayı barışın hüküm sürdüğü bir yer haline getirmek bizim için en büyük hedeftir. 4 Mart’ta İstanbul Abdi İpekçi’de yaptığımız ve 22.000 kişinin katıldığı Erbakan Hocamızı anma programı Erbakan Vakfımızın yani bizlerin üzerinde ne kadar büyük bir sorumluluk olduğunu ortaya koydu. İnşallah bu sorumluğun, bu görevin, bu hedefin gereğini Allah’ın yardımı ile ve var gücümüzle çalışarak yerine getireceğiz.”

2017 kocaeli iftar 4

Teravih namazı için Çoban Mustafa paşa camisine geçen Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan teravih namazını kıldıktan sonra Gebze Erbakan vakfının Cami önündeki standına ziyaret ederek vatandaşlar ile kısa bir sohbette bulundu.

2017 kocaeli iftar 5