Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan Kayseri İncesu Kızılörenler Kültür ve Dayanışma Derneğinin Kayseri’de düzenlendiği iftar programına katıldı. Büyük bir katılımın olduğu iftar programında Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’a yoğun bir ilgi gösterildi. Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan iftar programında yaptığı konuşmada böyle bir programda Kayserili kardeşlerimizle birlikte olmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz dedi.

kayser iftar 1

Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan konuşmasında şunları söyledi;

“Rahmet ve mağfiret ayı Ramazan’da Anadolu’nun imanlı inançlı evlatları ile bir iftar sofrası etrafında buluşuyor olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Bayramın hemen arefesinde olmamız hasebi ile Bayramınızı da tebrik ediyorum. Bu Ramazan Ayı’nın ve bayramın İslam aleminin içerisinde bulunduğu son sıkıntılı günler olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. İslam Alemi’nin ve bütün insanlığın kurtuluşu için bir ömür mücadele eden merhum liderimiz Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamızı rahmetle yad ediyorum. Onun mücadelesini sürdüren Erbakan Vakfı mensuplarını, Milli Görüşçüleri selamlıyorum. Bizler Erbakan Vakfı olarak Erbakan Hocamızın Yeniden Büyük Türkiye ihedefine ulaşmak ve Türkiye’nin öncülüğünde İslam Birliğini kurmak ve adaletin ve Hak’kın hakim olacağı Yeni Bir Dünya’yı tesis etmek için Erbakan Hocamızdan aldığımız bayrağı  yere düşürmeden dalgalandırmaya devam ediyoruz.

kayseri iftar 3

Dünya Siyonizmi başta İslam Dünyası olmak üzere bütün dünyayı ifsat etmek için var gücüyle çalışırken, bizlerin durması, yaşananları seyretmesi elbette ki beklenemez. İslam dünyasının bütün mazlum milletlerinin gözü Anadoludadır. Bu topraklarda Anadolunun imanlı evlatlarının üzerindedir. Üzerimizde büyük bir sorumluluk var. İnşallah bu sorumluğun gereği olan çalışmaları yapmak ve bütün insanlığın saadeti için çalışmak ve Hakk’ın hakim olacağı bir dünya kurmak hedefine ulaşmayı Rabbimiz bizlere nasip etsin.”