Milli Görüş’ün “İkinci Kırk Yılı” çalışmaları hız kesmeden sürüyor. Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın katılımıyla Kocaeli ve İstanbul İl Temsilciliklerimizin divan toplantıları icra edildi. İl, ilçe yönetimleri ile kadın kolları ve gençlik kolları üyelerimizin katılımı ile gerçekleştirilen divan toplantılarında, yapılan faaliyetler ve teşkilatlanma çalışmaları raporlarının sunumu gerçekleştirildi.

Kısa sürede tüm Türkiye’de teşkilatlanmasını gerçekleştiren Erbakan Vakfı’nın çalışmalarında lokomotif görevini yürüten Kocaeli ve İstanbul temsilciliklerimiz faaliyet, gönüllü üye kaydı, teşkilatlanma gibi alanlarda gösterdikleri performansla Erbakan Vakfı’nın milletimizin gönlünde edindiği yerin ne kadar büyük olduğunu gözler önüne serdi.

kocaeli il divanı 2017 kasım-4

Toplantılarda ilk olarak İl Temsilcilerimiz Yücel Mollaismailoğlu ve Hüseyin Terzi açılış konuşmalarıyla çalışmaların genel bir özetini sundular. Daha sonra İl Başkan Yardımcıları ve İlçe Temsilcileri ile Kadın Kolları ve Gençlik Kolları başkanları çalışma raporlarını sundular.

Toplantılarda Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan yaptığı konuşmalarda şunları söyledi;

kocaeli il divanı 2017 kasım-1

“İkinci 40 yıl sözünü kuru bir slogan olmaktan öteye taşımak ve merhum liderimiz Erbakan Hocamızın ilk 40 yılda yaptığı büyük gayret ve çalışmanın aynısını yaparak ikinci 40 yılı inşa etmek zorundayız. Ülkemizin geleceği, İslam aleminin kurtuluşu ve mazlum müslümanların refahı için bunu yapmaya mecburuz. İslam Birliğini kuracak ve Yeni Bir Dünyayı inşa edecek irade ve kadro Milli Görüş’ün tek temsilcisi Erbakan Vakfındadır. Vazifemiz büyük, sorumluluğumuz ağırdır. Bu sorumluluğun gereğini yerine getiremezsek, yaşanan sıkıntılar karşısında şikayet etmeye hakkımız olmaz.

istanbul il divanı kasım 2017-4

Bu sebeple vakfımız bünyesinde ortaya koyduğumuz hedeflere ve 29 Ekim’de söylediğimiz sözün sonucuna ulaşmamız gerekir. Bunu yapabilmek içinde örneğimiz Erbakan Hocamızdır. Erbakan Hocamız sabah saat 06.00’da evden çıkar çalışmaya başlar ve bazen öyle olurduki akşam namazı vaktinde Erbakan Hocamız hala konuşuyor olurdu. Gece 02.00’ye kadar toplantı yapar, sadece 15 dakika uyuyarak toplantıya ve çalışmaya devam ederdi. Bunları söylemek, anlatmak dile kolaydır ama yapmak zordur. İşte Erbakan Hocamız bu zor olanı başarmış, cihat şuuruyla ve büyük bir gayretle çalışmış elhamdülillah vazifesini hakkıyla yerine getirerek bize büyük bir emanet bırakmıştır. Bizler bu emanete sahip çıkan Milli Görüşçüler, Erbakan Vakfı mensupları, Erbakan Hocamızın talebleri olarak Milli Görüş bayrağını tekrar burçların en yüksek noktasına asmamız gerekiyor.

istanbul il divanı kasım 2017-1

Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın Kocaeli İl Divanında yaptığı konuşmanın videosunu aşağıdaki linke tıklayarak Facebook sayfamızdan izleyebilirsiniz.