Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan Anadolu’yu adım adım gezmeye devam ediyor. Kütahya Tavşanlı’da Erbakan Vakfı İlçe Temsilciliğinin açılışını yapan Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan açılışın ardandan Belediye Kültür Sarayı’nda düzenlenen ’Milli Görüş İkinci 40 Yıl’ konulu konferansa olarak katıldı.

Tavşanlı’ya gelişinde ilk olarak merhum Ahmet Derin’in kabrini ziyaret eden Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan, Milli Görüş’ün sembol isimlerinden merhum Ahmet Derin için dualar ederek fatiha okudu.

tavşanlı 2017-6
Merhum Liderimiz Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın sağlığında tarihi uyarılar yaptığını ifade eden Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan, “1992 yılında Suriye’de, Irak’ta, Türkiye’nin Güney Doğu Bölgesi’nde yaşanan olayları adeta bir televizyon ekranından seyreder gibi anlatıyor, tarihi uyarılarını yapıyordu. 1980’lerde daha terör olayları yeni başladığında ’Bu terörün hamisi, silah verenler, yardım edenler sizin dostunuz zannedip koştuğunuz Amerika’dır, Avrupalı devletlerdir, batılı devletlerdir.’ diyordu. Bundan 30 yıl evvel Erbakan hocamız bunları söylediğinde gülüp geçiyorlardı. Aradan 30 yıl geçtikten sonra Amerika hükümetinin PYD’ye, YPG’ye ve onlar üzerinden de PKK’ya gönderdiği bin 200 tır silahın fotoğraflarını bugün devlet yetkilileri Amerikalı yetkililere gösteriyor. Tüm bu olaylar Erbakan hocamızın hiçbir zaman aldanmadığını ve aldatmadığını gösteriyor” diye konuştu.

tavşanlı 2017-8
Suudi Arabistan içerisinde bir operasyon yapıldığını anlatan Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan, “Bu operasyon, Suudi Arabistan devleti içerisinde ne kadar dış güçlerle, Siyonizm ile iş birliği yapmayacak, ne kadar İsrail planına karşı çıkacak devlet yöneticisi var ise bunların devlet içerisinden temizlenmesi operasyonu yapılıyor. Bu operasyon siyonizmin emriyle kontrolüyle yapılmaktadır. Bu olayların hepsi bize Erbakan hocamızı hatırlatıyor. Hocamız 30 sene önce madde madde bize anlatıyordu” ifadelerini kullandı.

Açılış programı sonra konferans programına katılan Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan burada yaptığı konuşmada, Erbakan Vakfı’nın üstlenmiş olduğu misyonu ifade ederek Erbakan Vakfı İfrat ve tefritten uzak durarak, dosdoğru istikamet üzere olmak ve milli görüşün Erbakan hocamız tarafından belirlenmiş orjinal açılarını muhafaza etmekgibi bir vazifeyi ifa ediyor dedi.

Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan konuşmasına şu şekilde devam etti.

“Dünya Siyonizmini Erbakan hocamızdan dinlemiş milli görüşçüler olarak bugün Türkiye’de yaşaılan güzel şartlara rağmen sadece bunlara şükredip, kenara çekilmenin ve yapılacak birşeyin kalmadığını söylemenin mümkün ve doğru olmadığını söyledi.

tavşanlı 2017-3

Oded Yinon adlı bir siyonistin 1982 yılında yazmış olduğu makalesinde yer vermiş olduğu “Biz Büyük İsrail hedefine sadece Yahudilerle, Siyonistlerle ulaşamayız. Bizim Büyük İsrail Hedefine ulaşabilmemiz mutlaka Yahudiler dışında, İslam alemindeki iş birlikçilerden destek almakla mümkün olabilir. Öyleyse bizim Büyük İsrail Hedefine ulaşabilmemiz için, Türkiye, Suudi Arabistan, Ürdün ve Mısır’ın desteğini almamız lazım diyor. Dış güçlerin şu anda ve önümüzdeki yıllarda gerçekleştirmek üzere yapmış oldukları planları bildiği için Erbakan hocamız “Toprak ayağımızın altından kayıyor.” ifadesini kullanıyordu.

1982 yılında Yinon’un yazdığı makeleye benzer olarak İsrail Güvenlik Merkezi başkanı Amons Yadlin’in de “ İsrail başta İran olmak üzere bölgesel tehditlere karşı Türkiye, Mısır, Suudi Arabistan ve Ürdün’den oluşan bir sünni ittifakıyla ortak şekilde hareket etmelidir.” sözlerini öyledi.

tavşanlı 2017-1

Trump’ın Suudi Arabistan ziyaretiyle ilgili tespitlere de yer veren Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan, Siyonizmin kovboyu Trump’ın ziyareti sırasında İslam Ülkeleri Nato’sundan bahsettiğini aktardı. Ve İslam Ülkeleri Natosu’nun Yinon’un yazdığı ve Amons Yadli’nin amaçlarına ulaşmak için yaptıkları planlarının hayata geçirilmesi olarak değerlendirdi. Bu değerlendirmelerine ek olarak Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan şunları söyledi. “Bütün bunların çıktığı tek bir adres vardır. O da Erbakan hocamızın kırk yıl boyunca anlatmış olduğu Türkiye’nin ve bütün İslam ülkelerinin siyonizme köle olması anlamına gelen “Büyük İsrail Planı”dır. Ve bu planın en önemli şartlarından biri Suriye’nin Sünnî, Nusayri, Kürt, Dürzi, Süryani  bölgeleri olmak üzere 5’e bölünmesidir. Bu bölünmeyi istemelerinin amacı “Büyük İsrail Planı” için bir adım daha atabilmiş olmaktır.” Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan bugün en ağır ambargoların müslüman ülkelere değil, küresel terörü destekleyen İsrail’e ve Amerika’ya uygulanması gerektiğini de sözlerine ekledi.
tavşanlı 2017-2
Siyonistlerin hedeflerini gerçekleştirmek için ne kadar planlı ve kararlı olduklarını ve Erbakan hocamızın bu konudaki tespitlerinin ne kadar yerinde olduğunu bir kez daha ortaya koyduğunu ifade eden Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan, bununla yetinmeyip İslam Aleminin ve Türkiye’nin gerekli adımları atması gerektiğini ve önemli olanın bizim bu sinsi hedefler karşısında neler yaptığımız olduğunu söyledi. Yapılacak en önemli şeyin ise milli görüşü iyi anlamak olduğunu ifade etti.  Erbakan Vakfı olarak Anadolu’ya milli görüş mayası çalmak için uğraştıklarını ve Allah’ın izni ile bu mayanın tutacağını, bunun gerçekleşmesiyle birlikte de müslümanlara yapılan zulmün  tamamen sona ereceğini ifade eden sözleriyle konuşmasını sona erdirdi.

tavşanlı 2017-10