Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın katılımı İstanbul İl Divan toplantısı gerçekleştirildi. Esenyurt’ta yapılan divan toplantısına vakfımızın il ve ilçe yönetimleri ile gençlik kolları mensupları katıldı. Toplantının açılışı Kur’an-ı Kerim tilaveti ile yapıldı. Divan toplantısının açılış konuşmasını yapan İl Temsilcimiz Hüseyin Terzi yoğun bir tempoda çalıştıklarını söyledi. Bir yandan teşkilatlanma çalışmalarını sürdürdüklerini dile getiren Hüseyin Terzi bir yandan da, hem İstanbul geneline hitap eden hem de ilçe düzeyinde faaliyetler yürüttüklerini söyledi. Özellikle hafta sonlarında ilçe meydanlarında açılan stanlarda gönüllü üye kaydı yaptıklarını söyleyen Hüseyin Terzi, özellikle okullarda yürüttükleri konferans programları ile şuurlu bir nesil yetiştirme konusunda çaba sarfettiklerini dile getirdi. Bu çalışmalar içerisinde önemli gördükleri Efsane Ol projesinin ödüle layık görülmesinin kendilerini bu çalışmaları artırarak sürdürme konsunda motive ettiğini söyledi.

istanbul divanı 2018 ocak 4

Daha sonra il başkan yardımcılarımız birim çalışmaları ile alakalı rapor sunumlarını gerçekleştirdi. Birim raporlarının ardından ilçe başkanlarının ilçe çalışmaları ile alakalı rapor sunumuna geçildi.

istanbul divanı 2018 ocak 3

Rapor ve sunumların ardından Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan konuşmalarını yapmak üzere kürsüye geldi. Türkiye ve dünya gündemine dair değerlendirmelerde bulunan Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan, özellikle İslam coğrafyasında ortaya çıkan olumsuz ve içler acısı halin ortadan kalkması Erbakan Vakfı’nın yapacağı çalışmalarla mümkün olabileceğini söyledi. Teşkilat çalışmaları ile ilgili değerlendirmelerde de bulunan Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan, bizim hedefimiz milletimizin bütün fertlerine ulaşıncaya kadar çalışmaktır dedi.

istanbul divanı 2018 ocak 7

Divan toplantısı sonrası Esenyurt İlçe Temsilcilik binasının açılışını gerçekleştiren Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan, burada yaptığı konuşmada coşkulu bir toplulukla açılışını gerçekleştirdiğimiz bu temsilciliğimizin başta Esenyurt olmak üzere tüm insanlığa hayırlar getirmesini niyaz ediyoruz dedi.

istanbul divanı 2018 ocak 5