22 Ocak’ta akraba ziyareti için gittiği Hatay’da geçirdiği beyin kanaması sonucu yoğun bakıma alınan ve 30 Ocak akşamı hayatını kaybeden İstişare Meclisi Üyemiz Orhan Altınöz Bursa Ulucami’de ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Pınarbaşı Mezarlığı’nda toprağa verildi.

orhan altınöz cenaze 1

Vakfımızın Mütevelli Heyeti Üyesi Mehmet Altınöz’ün de ağabeyi olan Orhan Altınöz’ün cenaze namazına Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan, Refah Partisi Kurucu Genel Başkanı Ahmet Tekdal, Adalet eski Bakanı İsmail Müftüoğlu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Canbay, AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Recep Altepe, BTSO Başkanı İbrahim Burkay, Bursa Ticaret Borsası Başkanı Özer Matlı başta olmak üzere iş ve siyaset dünyasından çok sayıda isim katıldı.

Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan, cenazede yaptığı konuşmada, Cenab-ı Allah’tan Altınöz’e en güzel şekilde muamele etmesini dileyerek, ”Herkesin kendisinden büyüklerin öz kardeşi gibi, kendisinden küçüklerin de öz ağabeyi gibi sevdiği bir insandı. Bu özellik herkese nasip olmayacak bir özelliktir. Tanıdığı kimsenin ‘beni incitmişti’ demesi mümkün olmayan, güzel ahlaklı ve yumuşak huylu bir kimseydi” dedi.

orhan altınöz cenaze 2 kopya

Orhan Altınöz kılınan cenaze namazından sonra Pınarbaşı Mezarlığında bulunan aile kabristanına defnedildi.

Rabbimiz kendisine rahmet eylesin