Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamızı Dualarla Anıyoruz
Milli Görüş Lideri, 54. Hükümet Başbakanı Merhum Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN Hocamızı vefatının 12. sene-i devriyesinde dualarla anıyoruz.
Devamını Oku
Milletimizin Başı Sağ Olsun!
Deprem bölgelerinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Cenâb-ı Allah’tan rahmet; ailelerine, yakınlarına ve aziz milletimize başsağlığı dileriz.
Devamını Oku

“Millî Görüş`ün Temeli Sevgi ve Şefkattir.”

PROF. DR. NECMETTİN ERBAKAN
Bizim yaptığımız iş cihattır. Cihat bir insanlık vazifesidir, ibadetlerin en büyüğüdür.
D-8'ler Yeni ve Adil Dünya'nın ilk ve somut adımıdır • Dr. Fatih Erbakan
D-8'in 24. Kuruluş Yıl Dönümü Programı "D-8'ler Yeni ve Adil Dünya'nın ilk ve somut adımıdır. 5 milyardan fazla ezilen insanın oluşturduğu, ezilenler camiasının çekirdeğidir."
Görmüyor musunuz? Bu ülkede bir tek erkek ses var! O da Refah Partisi'nin sesi!
D-8'in 25. Kuruluş Yıl Dönümü Programı - Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan'ın konuşması
TÜM VİDEOLAR
Necmettin Erbakan Vakfı Genel Başkanı:
DR. FATİH ERBAKAN
1 Ocak 1979 tarihinde doğan Dr. Fatih Erbakan, Milli Görüş Lideri merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızın 3. evladıdır. Muhammed Ali Fatih Erbakan, ortaokul eğitimini Ankara Merkez İmam Hatip Ortaokulu’nda tamamlamıştır...
Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamızı Vefatının 12. sene-i devriyesinde Kur'an-ı Kerim Tilaveti ve Dualarla Anıyoruz
Millî Görüş Lideri, 54. Hükümet Başbakanı, Merhum Erbakan Hocamız ile depremde hayatını kaybeden kardeşlerimizi, Merkezefendi Kabristanlığı ve Eyüpsultan Camiinde Kur'an-ı Kerim tilaveti ve dualarla anacağız.
DEVAMINI GÖR
KAMUOYUNA DUYURU
Merhum liderimiz Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızı vefatının 12’inci yılında  anacağımız salon programımız, ülkemizde yaşanan deprem felaketi sebebi ile Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan Beyefendinin talimatları doğrultusunda daha sonraki bir tarihe ertelenmiştir. 
DEVAMINI GÖR
Aziz Milletimizin Başı Sağ Olsun!
Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen; Hatay, Osmaniye, Adıyaman, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Malatya ve Adana başta olmak üzere çevre illerde yoğun şekilde hissedilen deprem sonucunda hayatını kaybeden ve yaralanan vatandaşlarımız için derin bir üzüntü duymaktayız.
DEVAMINI GÖR
Erbakan Vakfı D-8’in 25. Kuruluş Yıl Dönümünü Kutlayacak
D-8 Teşkilatının 25. kuruluş yıldönümü aynı gün ve mekanda D-8 genel sekreteri büyükelçi Isaka Abdulqadır İmam ve Erbakan Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın ev sahipliğinde kutlanacak.
DEVAMINI GÖR
KAMUOYUNA DUYURU
Prof. Dr. Necmettin Erbakan Vakfı, kurulduğu günden bugüne kadar yapmış olduğu tüm çalışma ve faaliyetlerini...
DEVAMINI GÖR
Erbakan Vakfı Çırağan Sarayı’nda D-8 Zirvesine Ev Sahipliği Yapacak
Prof. Dr. Necmettin Erbakan Vakfı, D-8 Ekonomik İşbirliği Teşkilatı’nın 24. kuruluş yıldönümü münasebetiyle, ‘D-8 İLE YENİ BİR DÜNYA’ teması ile D-8’in kuruluşuna imzaların atıldığı İstanbul Çırağan Sarayı’nda uluslararası bir programa imza atacak.
DEVAMINI GÖR
KIRGIZİSTAN BATKEN DEVLET ÜNİVERSİTESİNE PROF.DR. NECMETTİN ERBAKAN İLAHİYAT FAKÜLTESİ KURULUYOR
Kırgızistan Batken Devlet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Giyazov Aidarbek Toktorovich, Dış İlişkiler sorumlusu Rektör Yardımcısı Artykbaev Gulamidin Urustomovich...
DEVAMINI GÖR
‘Son Gelişmeler Işığında Kıbrıs ve Doğu Akdeniz’
Prof.Dr. Necmettin Erbakan Vakfı tarafından düzenlenen ‘Son Gelişmeler Işığında Kıbrıs ve Doğu Akdeniz’ ZOOM programına katılımınız bizleri onurlandıracaktır.
DEVAMINI GÖR
Mütevelli Heyeti Başkanımızın Tasnim News’e Verdiği Röportaj
Merhum Erbakan Hocamız bu alanda Türkiye’de çok önemli bir devrim yaptı. Millî Görüş Hareketi öncesinde Türkiye’de dindar insanlar siyasette ve Devlet yönetiminde yer almıyor, hatta böyle bir şeyin olabileceğine inanmıyorlardı.
DEVAMINI GÖR
‘DÜNDEN BUGÜNÜ ANLATAN ERBAKAN’
Türkiye ve Dünyadaki konjonktürel gelişmeler ışığında her fırsatta ‘Milli ve Yerli’ kalkınma hamlesinin önemini ifade eden, dışa bağımlılık yerine ülkemizin zengin yeraltı ve yerüstü kaynak ve potansiyelinin harekete geçirilmesini savunan, ‘Yeni Dünya Düzeni’...
DEVAMINI GÖR
BAĞIŞ YAP
HAYIRDA YARIŞANLARDAN OL!
Bizim davamızda kimse kendisi için yaşamaz. Herkes kardeşi için yaşar. Çünkü menfaati öldürmenin en kolay yolu budur. Sen de vakfımızın gönüllüsü ol, iyiliği birlikte çoğaltalım.
BİZE KATIL
ERBAKAN VAKFI ETKİNLİK TAKVİMİ