Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan Manisa’da Erbakan Vakfı Manisa Temsilciliğimiz tarafından düzenlenen iftar programına katıldı. Yunus Emre Belediyesi Sosyal Tesislerinde gerçekleşen iftar programına Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan, Genel Başkan Yardımcımız Bilal Okudan, Manisa İl Temsilcimiz Hakan Lalebaş, vakfımızın il ve ilçe yöneticileri, Yunus Emre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, oda ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan programa girişinde Manisa Gençlik Kolları üyeleri tarafından meşaleler eşliğinde ‘Mücahid Erbakan’ sloganlarıyla karşılandı.

2018 manisa iftar 3

Kur’an-ı Kerim tilaveti sonrası açılış konuşmasını yapan İl Temsilcimiz Hakan Lalebaş katılımcılara teşekkür etti. Rabbim bizleri ümmet şuuru içerisinde nice Ramazanlara ulaştırsın diyen Hakan Lalebaş gelecek inşallah Milli Görüş’ün olacak dedi.  Sinevizyon gösterimi sonrası kürsüye gelen Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan yaptığı konuşmada şunları söyledi;

“Erbakan Hocamız tarafından bayrağı açılan bu hak davanın siyasi alanda hakkıyla temsil edilebilmesi için, aslına özüne uygun bir şekilde temsil edilebilmesi için gereken resmi adımları biran evvel atmak mecburiyetindeyiz. Erbakan Hocamızın ortaya koymuş olduğu çizgiyi, duruşu muhafaza edip, yüz aklığıyla devam ettirmek, yeni nesillere aktarabilmek için gerekli adımları atmak mecburiyetindeyiz. Milletimize ve bütün insanlığa aynen Erbakan Hocamızın bizlere öğrettiği gibi adalet, refah, huzur ve barış, insan hakları, izzet ve onur sağlayabilmek için aynen Erbakan Hocamızın yürüdüğü yoldan yürümek mecburiyetindeyiz. İşte bu sebeple diyoruz ki; Milli görüş camiasını ve milletimizi ehveni şerlerden, doğruya yakın yanlışlardan, milli görüşü hakkıyla temsil edemeyenlerden kurtarmanın vakti artık gelmiştir”.

2018 manisa iftar 4

Yeniden Erbakan, yeniden Milli Görüş kervanı ne zaman ve nasıl yola çıkacak? Yıllardır beklediğimiz partimize, siyasi çalışmalarımıza ne zaman kavuşacağız? Bunu da son birkaç aydır ifade ettiğimiz gibi; şuandaki planımıza göre seçimler sonrasında temmuz ayı içinde abdestimizi tazelemeyi planlıyoruz. Eylül’de büyük kongremizi gerçekleştirmeyi planlıyoruz ve 30 Mart 2019 yerel seçimlerinde bu milleti ehveni şerlerden, doğruya yakın yanlışlardan kurtarmayı hedefliyoruz.”

Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın konuşması sık sık ‘Mücahid Erbakan’ sloganlarıyla kesildi.

2018 manisa iftar 1

2018 manisa iftar 2