Milli Görüş Lideri Prof.Dr. Necmettin Erbakan Hocamızın en yakın yol ve dava arkadaşlarından, Ticaret, Bayındırlık, Gıda Tarım ve Hayvancılık ve Devlet eski bakanlarından , Erbakan Vakfımızın Dış İlişkiler Başkanı  Merhum Fehim Adak,vefatının 5. sene-i devriyesinde 5 Şubat 2021 cuma namazını müteakip Seyyit Abdulhakîm-i Arvâsî Hazretleri’nin Bağlum Kabristanı’nda yer alan kabri başında Erbakan Vakfımızın Mütevelli Heyeti Başkanı ve Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın katılımlarıyla anılacak, ruhuna Kuran-ı Kerim tilaveti ve dualar okunacaktır.

fehim-adak