Değerli Kamuoyunun Dikkatine,

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Vakfı, kurulduğu günden bugüne kadar yapmış olduğu tüm çalışma ve faaliyetlerini; Türkiye’nin, İslam Aleminin ve tüm insanlığın saadeti için Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamızın Millî Görüş ve Adil Düzen prensipleri doğrultusunda yapmaktadır.

Vakfımızın tüm faaliyetleri Ankara’da bulunan Genel Merkezi ve sadece İstanbul il Temsilciliği aracılığı ile icra edilmektedir. Vakfımızın gelirleri Mütevelli Heyeti, Yönetim Kurulu üyeleri ve bağışçılarımızın destekleri ile yürütülmektedir.

Vakfımızın; telefonla veya başka bir yolla bağış toplama faaliyeti bulunmamaktadır. Vakfımızın banka hesap numaraları haricinde açıktan veya elden yardım toplama gibi bir çalışması da söz konusu değildir.

Vakfımızın adını kullanarak bağış, nakit para veya kıymetli evrak toplayan veya bu tür girişimlerde bulunan kişi veya kuruluşlara kesinlikle itibar edilmemesini kamuoyuna saygıyla duyururuz.

DOĞAN BEKİN
ERBAKAN VAKFI GENEL SEKRETERİ