Mütevelli Heyeti

Dr. Muhammet Ali Fatih ERBAKAN
Mütevelli Heyeti Üyesi
Elif ERBAKAN ALTINÖZ
1974 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir.
İlk, orta ve lise tahsilini Ankara’da tamamladıktan sonra Bilkent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İç Mimari Bölümüne devam etmiştir. 1996’da Refah Partisi Hanım Komisyonlarında İstanbul İl Sorumlusu görevini yürütmeye başlamış, Milli Görüş partilerinde MKYK Üyeliği ve Hanım Komisyonlarında çeşitli görevlerde bulunmuştur.

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamızın vefatından sonra Erbakan Vakfı'nın kurulmasında görev almış, halen de Erbakan Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesidir.
23 Kasım 2018’de kurulan Yeniden Refah Partisinde Kurucular Kurulu Üyesi ve MKYK Üyesi olarak faaliyetlerine devam etmektedir.
Mütevelli Heyeti Üyesi
Mehmet ALTINÖZ

1973 Bursa doğumlu, Bursa Anadolu Lisesi ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi İktisat bölümü mezunudur.

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi İşletme Bölümünde  Yönetim ve Organizasyon Yüksek  lisansı (MBA) yapmıştır.

Altınöz AŞ. Yönetim Kurulu Başkanıdır. Saadet Partisi Genel Merkez Yüksek Disiplin Kurulu Üyeliği ve STK ve Halkla ilişkiler Bşk.Yrd. görevlerinde bulundu.

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Vakfı Mütevelli Heyeti üyesidir.
İyi derecede İngilizce bilen ALTINÖZ, evli ve iki çocuk babasıdır.