Erbakan Vakfı Genel Başkanı Dr.Fatih Erbakan Irak-Kürt İslami Hareketi Partisi Genel Başkanı Şeyh İrfan Ali Abdülaziz’i kabul etti.

İstanbul’da gerçekleşen buluşmada Şeyh Abdülaziz ”Tüm dünya müslümanları gibi Irak’lı müslümanlar olarak bizlerinde üzerinde Merhum Erbakan Hocamız’ın hakkı ve emekleri vardır. Zira Irak-Kürdistan İslami Hareketi Partisi’nin temellerini 1999 yılında vefat eden Merhum Liderimiz Şeyh Osman Efendi ve Erbakan Hocamız birlikte atmışlardır. Erbakan Hocamız’ın kadim dostu olan Şeyh Osman’ın evladı olarak bizlerde Erbakan Hocamız’ın evladı Fatih Erbakan beyi görmek ve tanımaktan dolayı son derece bahtiyarız. Dünyanın kan gözyaşı ve zulüm altında inlediği son dönemler göstermiştir ki İslam aleminin harcı, birleştirici gücü olan        Erbakan isminin eksikliği her geçen gün daha fazla hissedilmektedir İnanıyoruz ki Erbakan Hocamız’ın bizlere göstermiş olduğu Siyasi İslam yolu olan Milli Görüş’ü Fatih Erbakan bey en iyi şekilde sürdürecek ve Erbakan Hocamızın ideallerini geçekleştirecektir..” ifadelerini kullandı.

Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Erbakan Vakfı Genel Başkanı Dr.Fatih Erbakan ise şu ifadeleri kullandı; ”Babalarımızın dostluklarının devamı için atılmış olan bu önemli vefakar adımdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Ziyaretiniz bizi son derece memnun etmiştir. Erbakan Hocamız’ın bizlere göstermiş olduğu en önemli hedef olan İslam Birliğini kurma yolunda birlikte çalışmalar yapmak üzere inşaallah bu buluşmamız bir vesile olur. Biz Milli Görüş’çüler olarak Kürdü, Türkü, Lazı, Çerkezi, Arabı tüm müslümanların kardeş olduğuna inanan ve birlikte rahmet vardır düsturu doğrultusunda hareket etmek zorunda olan insanlarız. Erbakan Vakfı olarak asıl ve nihai hedefimiz bu birlik ve beraberliğin sağlanması yolunda çalışmalar yapmaktır. İslam Birliği kurulmadan dünyada huzur ve sükunetin olamayacağı aşikardır. Bu huzuru getirecek olan ise hiç şüphesiz sizin gibi şuurlu müslüman kardeşlerimizin oluşturduğu hareketlerdir. Cenab-ı Allah bizlere bu yolda beraberce hareket edip hedefe varan çalışmalar yapmayı nasip etsin.”