KAMUOYUNA DUYURU

Son zamanlarda bazı internet siteleri ve sosyal medya hesapları üzerinden "Türk Vatandaşlarına Ek Gelir Fırsatı" adı altında vakfımızın adını ve logosunu kullanarak gerçek dışı bilgiler yaymakta ve dolandırıcılık girişiminde bulunmaktadır. Bu girişimlerde merhum liderimiz Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızın fotoğrafları da kullanılarak yanlış bir algı yaratılmaya çalışılmaktadır.

Vakfımızın resmi web sitesine ve sosyal medya hesaplarına benzer sahte profiller oluşturularak ve sponsorlu reklamlar aracılığıyla vatandaşlarımız kandırılmak istenmektedir. Resmi web sitemiz www.erbakanvakfi.org.tr'dir. Bu sahte hesaplar ve internet siteleri hakkında hukuk birimlerimiz tarafından yasal süreç başlatılmıştır.

Vatandaşlarımızın ve gönüllülerimizin bu tür gerçek dışı duyurulara ve dolandırıcılık girişimlerine inanmamaları ve vakfımızla ilgili her türlü bilgi için sadece resmi web sitemizi ve web sitemizde bilgileri bulunan sosyal medya hesaplarımızı takip etmeleri önemle rica olunur.

Kamuoyunun bilgilerine saygıyla duyurulur.