Erbakan Vakfı Çırağan Sarayı’nda D-8 Zirvesine Ev Sahipliği Yapacak

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Vakfı, D-8 Ekonomik İşbirliği Teşkilatı’nın 24. kuruluş yıldönümü münasebetiyle, ‘D-8 İLE YENİ BİR DÜNYA’ teması ile D-8’in kuruluşuna imzaların atıldığı İstanbul Çırağan Sarayı’nda uluslararası bir programa imza atacak.

Pandemi sebebiyle sınırlı sayıda davetli katılacak

Pandemi koşulları sebebiyle sınırlı sayıda davetlinin yer alacağı zirveye, 26 Haziran 2016 tarihinde D-8 Genel Sekreterliği ile Erbakan Vakfı arasında yapılan ‘Mutabakat Anlaşması’ çerçevesinde, D-8 Genel Sekreteri Birinci Direktörü Nasir Aminu ve Erbakan Vakfı’nın Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu adına Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran, D-8 Dönem Başkanı Bangladeş’i temsilen Büyükelçi Mosud Mannan ve D-8 üye ülkelerinin dışişleri bakanları, büyükelçileri ve başkonsolosları, Türkiye’den çeşitli siyasi parti liderleri ve sivil toplum örgütleri başkanlarının katılacak.