Erbakan Vakfı Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Girişimcilik Kulübü tarafından organize edilen “D-8 ve Küresel Sermaye” konulu bir konferans verdi.
Konferans öncesi Üniversite Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bulut’u makamında ziyaret eden Dr. Fatih Erbakan’a rektör Bulut tarafından üniversite hakkında bilgi verildi. Rektör Prof. Dr. Mehmet Bulut görüşme sonrasında Genel Başkanımıza kendi yazdığı kitapları hediye etti.
Gerçekleştirilen konferansta üniversite öğrencilerine hitap eden Genel Başkanımız, siyonizmin tek bir merkezden dünyayı yönettiğini, tüm alanları kontrol altında tuttuğu gibi özellikle ekonomik sahaları kontrol ettiğini ve kendilerinden habersiz tek bir doların dahi el değiştirmesine müsaade etmediklerini dile getirdi.
Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan beyin yaptığı konuşmanın satır başları şöyle ;
“Yüz yıllardır sömürgeci bir anlayışla hareket eden bu sistemin sahipleri, dünyada ki her zenginliğin kendilerine ait olduğunu, ya güzellikle ya da zorla bu zenginliklere sahip olacaklarını söylemişler, bu söylediklerini de yapmışlardır. Bu zenginliklere sahip olabilmek için ülkeleri işgal etmişler, halkları köleleştirmişler, karşı olanları sözde terörle mücadele yalanı altında katletmişlerdir.
Bunları yaparlarken sadece kendi güçlerini kullanmamışlar, yerli işbirlikçiler edinmişler ve onların eliyle ülkelerin zenginliklerini sömürgeleştirmişlerdir.
İşte D-8 bu sisteme itirazın bir simgesi olarak kurulmuştur.
22 Ekim 1996 tarihindeki “Kalkınmada İşbirliği Konferansı”nı izleyen bir dizi hazırlık toplantılarından sonra 15 Haziran 1997 yılında İstanbul’da yapılan Devlet ve Hükümet başkanları zirvesinde D-8’in kuruluşu resmen ilan edilmiştir.
D-8’lerin bayrağında yer alan 6 tane yıldız D-8’lerin temel ilkelerini sembolize etmektedir. D-8’lerin bayrağında 6 temel ilkeyi sembolize eden altı yıldızın anlamları şunlardır.
Savaş değil, barış,
Çatışma değil, diyalog,
Çifte standart değil, adalet,
Üstünlük değil, eşitlik,
Sömürü değil, adil düzen,
Baskı ve tahakküm değil, insan hakları hürriyet ve demokrasi.
Kurulan bu birliğin kendi çıkarlarına zarar vereceğini düşünen küresel sermayenin aktörleri derhal harekete geçmişler ve bu birlikteliğin altına imza atan ülkelerdeki siyasal tablonun değişmesi için var güçleri ile çalışmışlardır.
Bu çerçevede Refah-Yol hükümeti iktidardan 28 Şubat darbesi ile uzaklaştırılmış, D-(‘in kurucusu Erbakan Hocamız siyaseten yasaklı hale getirilmiştir.
Ancak film bizim için bitmemiştir. Kurulan bu yapının varlığını sürdürmek, hedeflerine doğru yürümesini sağlamak bizim görevimizdir.
İnşallah bizler yapacağımız çalışmalarla siyonizmin dünyada kurduğu kölelik düzenini ortadan kaldıracağız ve adaletin merkezde olduğu Yeni Bir Dünyayı kuracağız.”

sebahattin zaim 2 sebahattin zaim 3 sebahattin zaim 4 sebattin zaim 12