Sivas Erbakan Hocamızı Andı

Merhum Liderimiz Erbakan Hocamızın vefatının 7. senesi dolayısıyla gerçekleştirilen Konuştuğunu Yapan Erbakan anma programları Sivas Temsilciliğimizin düzenlediği etkinlikle devam etti.

Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan, Sivas Belediye Başkan Vekili Ahmet Özaydın, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, vakıf mensuplarımız ve çok sayıda vatandaş katıldı. Sivas Belediyesi Mehteran Takımı’nın gösterisi ve İstiklal Marşı’nın okunması ve Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda, Anti-Siyonist Fransız piyanist ve besteci Stephane Blett de piyano dinletisi sundu.

Programın açılış konuşmasını yapan İl Temsilcimiz Kasım Kılıç katılımcılara teşekkür ederek başladığı konuşmasında, cennet mekan Erbakan Hocamız yaşarken adeta kitap açıkken imtihan oluyorduk. Hocamızın vefatından sonra ise kitap kapalı halde imtihan oluyoruz. Kırk yıl boyunca aldanmadı ve aldatmadı, konuştuğunu yapan bir lider oldu. Şimdi biz onun hedeflerine yani İslam Birliğini kurma ve Yeni Bir Dünya’yı tesis etmek için çalışıyoruz. Erbakan Hocamız bizler Siyonizmin hapishanesinde isyan çıkarmış bir avuç müslümanız demişti. Biz de o isyanı sürdüren bir avuç Milli Görüşçüyüz. Ve inşallah üzerimize düşeni en iyi şekilde yapacağız dedi.

Daha sonra kürsüye gelen Genel Başkan Yardımcımız Bahattin Sungur yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Ey Milli Görüşçü kardeşlerim, merhum Hocamızdan sonra bir Erbakan daha geldi. Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan ile birlikte yeni hedeflere ulaşmaya hazır mısınız. Genel Başkanımız hazır, sizde hazırsanız ikinci kırk yılın yürüyüşü başlıyor Allah’ın izni ile.”

Sinevizyon gösteriminin ardından kürsüye gelen Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan merhum liderimiz Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamızın  pusulasının akıl ve ilim olduğunu belirtti.

Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan konuşmasında şunları söyledi;

“Haritası İslamdı. İşte bu sebeple Erbakan hocamız 40 yıl boyunca İslam alemine ve milletimize rehberlik etti, İslam aleminin manevi radarı vazifesini yaptı. Erbakan Hocamız mazlum ve ezilenlerin de umudu oldu. Zalimleri ve siyonistleri titreten Erbakan hocamızdı, mücahit Erbakandı. Onun saçındaki ak düşmüş her bir tele baktığınızda Kudüs’ü, Bosna’yı, Keşmir’i, Arakan’ı, Çeçenistan’ı, Moro’yu görebilmeniz mümkündür. Ey zalimler, hileli düzen kuranlar, siyonistler Erbakan hocamızın davası kıyamet zamanına kadar yaşayacak ama sizin bu zulüm ve sömürü düzeniniz bu mücahitler tarafından tarihe gömülecek ve üzerine beton değil, kurşun dökülecek.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin gerçekleştirdiği Zeytin Dalı Harekatı’nda yerli ve milli silahların kullanılabilmesi 40 sene önce Erbakan hocamızın kurmuş olduğu ASELSAN ve Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. (TUSAŞ) gibi kuruluşların çalışmaları sayesinde olmuştur. Erbakan Hocamız bugün hayatta olsaydı dış politika ve ekonomi konusunda bir çok uyarılarda bulunurdu. Birincisi İslam alemindeki olaylar. Erbakan Hocamız bugün hayatta olsaydı İslam Aleminde yaşanan zulümleri sadece diliyle eleştiren değil eliyle o zulümleri ortadan kaldıran bir Türkiye isterdi. Erbakan Hocamız gerçek dostunu ve düşmanını bilen bir Türkiye isterdi. Erbakan Hocamız hayatta olsaydı asıl hedefi Türkiye topraklarınıda içine alan Büyük İsrail’i kurmak isteyen İsrail’le ve ona en büyük desteği veren ABD ile stratejik ülke olmayan bir Türkiye isterdi.

Şimdi bizler Erbakan Vakfı mensubu Milli Görüşçüler olarak dünya Siyonizmine diyoruz ki; hangi engeli karşımıza çıkarırsanız çıkarın, en kısa zamanda geleceğiz ve Türkiye’yi Erbakan Hocamızın gösterdiği bu hedeflere bizler ulaştıracağız. Bizi çok yakından izlediğini bildiğimiz dış güçlere, dünya siyonizmine sesleniyoruz, diyoruz ki ‘Ey dış güçler, dünya siyonizmi, Erbakan Vakfımızı kurduğumuzdan beri 4 yıldır izlediğiniz sahneler filmin sadece fragmanlarıydı. Bundan böyle filmin kendisini izlemeye başlayacaksınız.

Çok kısa bir zaman içerisinde atacakları asıl adımlar neticesinde asıl sahnelerin başlayacak. Bu filmin sahnelerinde ikinci Yalta Konferansı olacak, bu filmin sahnelerinde Ayasofya Cami’nde cuma hutbesinde İslam birliğinin ilanı olacak. Bu filmin sahnelerinde hep beraber Mescidi Aksa’da kılacağımız şükür namazı olacak ve bu filmin sahnelerinde siyonizmin diz çöküşü olacak. Allah’ım bizlere Erbakan hocamızdan devraldığımız o kutlu sancağı en yüksek burçlara dikmeyi nasip eylesin.”

PAYLAŞ