TBMM’ye Geçmiş Olsun Ziyareti

Genel Başkanımız  Dr. Fatih Erbakan ve beraberindeki heyet TBMM Başkanı Sn. İsmail Kahraman Bey’i meclisteki makamında ziyaret ederek, 15 Temmuz Darbe Girişimi ile ilgili olarak geçmiş olsun dileklerini ve vakıf olarak daima milli iradenin yanında olduklarını kendilerine ilettiler.  Ziyarette yaşanan bu olaylar sonucunda engin feraseti bir kez daha ortaya çıkan Merhum Erbakan Hocamızın ve tüm 15 Temmuz şehitlerinin ruhuna fatiha okundu. TBMM Başkanımız Erbakan Vakfı heyetimizin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Ziyarette Genel Başkanımıza vakfımızın İstişare Meclisi Başkanı Ahmet Tekdal, Devlet Bakanımız Prof. Dr. Sacid Günbey, Genel Sekreterimiz Doğan Bekin ve vakfımızın yönetim kurulu üyeleri   Mehmet Altınöz, Cengiz Zor, Bahattin Sungur, Kemal Yurtoğlu eşlik ettiler.