Genel Başkanımızın Malatya Programı

Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan, Malatya’da yoğun bir program gerçekleştirdi. Sabah saatlerinde Mütevelli Heyeti Üyemiz Mehmet Altınöz ve Genel Başkan Yardımcımız Zafer Emanetoğlu ile birlikte Malatya’ya giden ve Malatya İl Temsilcimiz Mücahit Erbakan ve kalabalık bir heyet tarafından karşılanan Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan ilk olarak Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette belediye çalışmaları ile alakalı bilgi veren Çakır ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan ziyaret sırasında belediye hizmetlerinin Milli Görüş ile ileri seviyelere yükseldiğini söyledi.

Cuma namazını Malatya Ulu Cami’de kılan Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan namaz sonrası İnönü Ünivesitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay’ı ziyaret etti. Göreve yeni seçilen Kızılay’ı tebrik eden Erbakan, özellikle üniversite hastanesinin karaciğer naklinde, dünya çapında gösterdiği başarıdan dolayı tebriklerini iletti. Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay üniversite hakkında bilgi vererek ziyaret dolayısı ile Genel Başkanımıza teşekkür etti.

Daha sonra Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın katılımı ile  Erbakan Vakfı’mızın Malatya şubesinin açılışı gerçekleştirildi. Şifa Mahallesi Tekel Sokaktaki Erbakan Vakfı’nın açılışına Malatya Ticaret Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Malatya Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Kerem Yıldırım ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan açılışta yaptığı konuşmada “Erbakan Vakfı olarak 3. yılımızı doldurduk. Bu 3 yıl içerisinde vakfımız büyük bir teveccühle karşılandı. Vakfımızın şu anda 70 ilde il temsilciliğini kurmuş durumdayız. Rahmetli Erbakan Hocamızın 80’li 90’lı yıllarda internetteki konuşmalarına baktığımızda, özellikle 1992’deki meclis konuşmasına baktığımızda, Güneydoğu’da, Kuzey Irak’ta, Orta Doğu’da yaşananları adeta o gün görüyormuşcasına anlattığını görüyoruz.” dedi.

Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan akşam saatlerinde “Siyonizmin ve Irkçı Emperyalizmin Planlarından Kurtulmanın Yolları” konulu konferansa katıldı. İl Temsilcimiz Mücahit Erbakan’ın selamlama konuşması ile başlayan programda daha sonra kürsüye Genel Başkan Yardımcımız Zafer Emanetoğlu geldi. Zafer Emanetoğlu yaptığı konuşmada ” Siyonuzmin planlarından kurtulmak için yapılması gereken Erbakan Hocamız gibi o planları yok edecek daha büyük planlar yapmak gerekir. Kıbrıs Barış Harekatı gibi D-8 gibi planları hayata geçiren Erbakan hocamız Siyonizmin planlarını her zaman bozmuştur” diye konuştu.

Katılımcıların büyük coşkusuyla kürsüye çıkan Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan, programın hazırlanmasında emeği geçen başta İl Temsilcimiz Mücahit Erbakan olmak üzere bütün Erbakan Vakfı mensuplarına  teşekkür ederek konuşmasına başladı.

Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan yaptığı konuşmada; ” Erbakan Vakfı Milli Görüş davasını sürdürmek için kurulmuş bir vakıftır. Milli Görüş ise Peygamberlerin yoludur, Fatih Sultan Mehmet’in görüşüdür.Tarık bih Ziyad nasıl gemileri yakıp artık bu davadan ve mücadeleden dönüş yoktur dediyse, bizde bu yolda beraber yürüdüğümüz kardeşlerimize artık geri dönüş yok, sabırla ve sebatla mücadele edeceğiz diyoruz.

Dünya siyonizmi hedefleri için çalışırken elbetteki biz de duramayız. Erbakan Hocamızın açtığı yolda yürümeye ve mücadele etmeye mecburuz. İslam coğrafyası işgal altındayken, İslam ülkeleri birbirine düşürülmeye çalışılırken, KKTC toprakları Rumlara verilmeye çalışılırken bizim durmamız ve sessiz kalmamız elbetteki beklenemez. Milli Görüş bayrağını yeniden yükselterek İslam Birliğini kurma ve Yeni Bir Dünya’yı oluşturma yolunda var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan konferan sonrası Malatya Vuslat Tv programına katıyarak gündeme dair açıklamalarda bulundu.

PAYLAŞ