Uşak’ta Büyük Coşku

Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan Uşak’ta “İkinci Kırk Yıl” konferansına katıldı. Şehrin girişinde coşkuyla karşılanan Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan, konvoy eşliğinde programın yapılacağı salona geçti.

Tamamen dolu olan salonda büyük bir heyecanla karşılanan Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan, Mücahit Erbakan sloganları altında yerini aldı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ve İstiklal Marşı ile açılışı yapılan programın ilk konuşmasını Uşak İl Temsilcimiz Halil Kılıç yaptı. Konuşmasına efeler diyarı Uşak’a hoşgeldiniz diyerek başlayan Halil Kılıç, bütün katılımcılara teşekkür ediyorum, ikinci kırk yılın adımlarının atıldığı bu kutlu yolculukta hepimizin ortaya koyacağı mücadelenin büyük önemi var. İnşallah bu mücadelenin sonunda Milli Görüş yeniden iktidarda olacak ve İslam birliği kurulacaktır dedi.

Daha sonra kürsüye gelen Genel Başkan Yardımcımız Bilal Okudan her bahar bir çiçekle başlar ilkesini bizlere öğreten Erbakan Hocamızın bizlere bıraktığı bu bahçeyi çiçeklere donatacağız. Rabbimiz bizlere bu kutlu davada hayatımızın sonuna kadar çalışmayı nasip etsin diye konuştu.

Konuşmasını yapmak üzere kürsüye gelen Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan, bütün katılımcılara teşekkür ederek sözlerine başladı. Her türlü sıkıntıya, zorluğu ve yokluklara rağmen ben varım, benim Milli Görüş alkım var deyip öne atılanlar, kimse olmasa bile tek başıma koşar ve bu bayrağı ulaşması gereken yere taşırım diyenlere bu davanın delileri derler. Ne mutlu bu davanın delilerine. Erbakan Hocamızdan aldığımız bu kutlu sancağı en kısa sürede kalenin en yüksek burcuna dikmeyi Rabbimiz bizlere nasip etsin. Rabbimiz bizleri Erbakan Hocamıza layık dava erleri eylesin.  Rabbimiz bizleri en kısa sürede yapacağımız çalışmalarla İslam Birliğine kuracak seviyeye getirsin. Bu heyecan dolu salona bakınca bunun en kısa sürede olacağına olan inancımız artıyor. Biz bu salonları cep harçlığı vererek, memurlara katılım zorunluluğu getirerek doldurmuyoruz. Biz bu salonları aşk ile dolduruyoruz.

Neyin aşkı bu. İslam coğrafyasında öldürülen çocukları kurtarma aşkı, Suriye’de, Libya’da, Arakan’da ki katliamları ortadan kaldırma aşkı, İslam Birliğini kurma aşkı. Bu aşkı makam peşinde koşanlar, ihale peşinde koşanlar, komisyon peşinde koşanlar anlayamaz.

Müslüman ülkeler emperyalist, siyonist güçlerin hedefinde. Irak, Suriye, Yemen, Sudan, Libya’nın bölünüp parçalandı, sıra Türkiye ve İran’a geldi. Siyonistler Müslüman ülkeleri parçalamak, güçsüzleştirmek için mezhep farklılıklarını ve ırkçılık kozunu kullanıyorlar.

Irak’ı üçe bölmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Sudan’ı ikiye böldüler. Libya fiili olarak üçe bölündü, resmi olarak bölmek için dünya Siyonizmi var güçle çalışıyor. Suriye beş parçaya bölünmüş durumda. Sünni, Nusayri, Asuri, Kürt ve Dürzi bölgesi olmak üzere beş parçaya bölünmüş bir Suriye ortaya çıkarmaya yönelik planlar bütün hızıyla sürüyor.

Merhum liderimiz Necmettin Erbakan hocamız 30 yıl önceki konuşmalarında bugün yaşananlara işaret ederek, “Müslüman ülkeler emperyalist, siyonist güçlerin hedefinde. Irak, Suriye, Yemen, Sudan, Libya’nın bölünüp parçalandı, sıra Türkiye ve İran’a geldi. Kürt’ü, Türk’e, Türk’ü Arap’a, Sünni’yi Şii’ye düşman ederek bunu yapıyorlar.” diye konuşmuş.

Türkiye’nin dış güçlerin hedefinde iken Türkiye’de iktidarın “Milli Görüş” çizgisinden uzaklaştığını görmek elbetteki bizleri üzmektedir. Bir an önce yaşanan sorunları ortadan kaldırmak için “Milli Görüş” çizgisine dönülmesi gerekmektedir.

Bütün bu yaşananların ilacı, çaresi merhum Erbakan Hocamızın fikirleri, Milli Görüş anlayışı ile ortaya konulacak projelerdir.Birbirine düşürülen ve düşman edilen müslüman ülkeler bir an önce bir araya getirilmelidir. ABD’nin Suudi Arabistan üzerinden yürüttüğü ve adına açıkça Ilımlı İslam denilen aslı Siyonizmin planlarına ses çıkarmayacak bir yönetim anlayışı anlamı olan yeni adımları mutlaka önlememiz lazım. Bunu önleme ABD’yi ve İsrail’i stratejik ortak kabul ederek yapamayız. Bu sorunları AB, G20, NATO masasında çözemeyiz. Çünkü tüm bu yaşananlar bu . masaların asıl sahibi olan Siyonizm tarafından planlanıyor.

Gelelim ülkemizin içerisinde bulunduğu ekonomik duruma, 15 yıldır iktidarda bulunanlar 436 milyar dolar devlet bütçesinden borç faizi ödedi. Bu rakamları iktidar açıklıyor, ben demiyorum, eski parayla ‘2018 yılında Türkiye 75 katrilyon, 2019’da 90 katrilyon, 2020 yılında 100 katrilyon borç faizi ödeyeceğim’ diyor. Bu para vergilerle toplanıyor, bu para borç veren siyonistlere borç faizi olarak ödeniyor. İşte Türkiye böyle sömürülüyor. 80 milyon milletin emeği alın teri vergi olarak toplanıyor, borç faizi olarak ödeniyor. Türkiye borç ve faiz ekonomisini bir an önce terk etmeli. Bunu Kemal Derviş de yapıyordu, Mesut Yılmaz da, Tansu Çiller de, Süleyman Demirel de yapıyordu. İktidar da şu an aynı şeyi yapıyor. Milli Görüş anlayışının olmadığı bir yerde bu yapılanların ve ortaya çıkan bu sonuçların şaşırtıcı olmadığını söylemek gerekir diye konuştu.

Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın konuşmasının tamamını aşağıda bulunan linkten izleyebilirsiniz.

https://www.facebook.com/necmettinerbakanvakfi/videos/891193781034323/

Program Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’a hadiye takdimi ile sona erdi.

PAYLAŞ