İstanbul’da Büyük Heyecan

Vakfımızın İstanbul Pendik İlçe Temsilciliği tarafından hizmete alınan Erbakan Vakfı Gençlik Merkezi’nin açılışı ve sonrasında düzenlenen “Siyonizmin ve Irkçı Emperyalizmin Planlarından Kurtulmanın Yolları” konulu konferans büyük bir coşkuya sahne oldu.

Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın katılımı ile gerçekleştirilen programlara büyük bir ilgi ve katılım vardı. Gençlik Merkezi’nin açılışı öncesi Mehteran eşliğinde yapılan kısa yürüyüşe Pendiklilerin yoğun ilgi ve katılımı oldu. Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan Gençlik Merkezi’nin açılışında yaptığı konuşmada, Erbakan Vakfı’nın toplumun her kesimine hizmet eden, gençlerin ahlak ve maneviyat öncelikli yetiştirilmesine ise özel önem veren bir kuruluş olduğuna dikkat çekti. Milli Görüş fikriyatı bu ülkede bir çok insanın yetişmesine vesile olmuştur diyen Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan, Erbakan Vakfı çatısı altında bu hizmetlerin devam edeceğini, Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni Bir Dünya hedefi ile çalışmaya devam edileceğini söyledi. Merhum Liderimiz Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın “Bir milletin asıl gücü tankı, topu, tüfeği değil, imanlı ve inançlı gençliğidir” sözünü hatırlatan Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan, Erbakan Vakfı’nın böyle bir gençliğin yetişmesinin teminatı olduğunu söyledi.

Konuşma sonrası açılış kurdelasını dualarla kesen Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’a açışılışta Genel Başkan Yardımcımız Zafer Emanetoğlu, Karadeniz Bölge Sorumlumuz Ümit Çebi, İstanbul İl Başkanımız Hüseyin Terzi ve Pendik ilçe Başkanımız Adem Demirtaş eşlik etti.

Açılış sonrası TRT tarafından hazırlanan 28 Şubat Belgeseli için bir röportaj veren Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan, daha sonra konferans programının gerçekleşeceği Yunus Emre Kültür Merkezi’ne geçti.

Yoğun bir katılımın olduğu program Kur’an-ı Kerim tilaveti ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Açılış konuşmasını yapan Pendik İlçe Başkanımız Adem Demirtaş, katılımcılara teşekkür ederek, Pendik’te vakfımızın yaptığı çalışmalarla alakalı bilgiler verdi.

Erbakan Vakfı İstanbul İl Başkanımız Hüseyin Terzi, İstanbul’da vakıf olarak büyük bir hızla teşkilatlandıklarını, 3 yıl gibi bir sürede yüzlerce program yaptıklarını ve bu çalışmalarla Milli Görüş bayrağını hak ettiği yere taşıyacaklarını söyledi.

Daha sonra kürsüye gelen Karadeniz Bölge Sorumlusu Ümit Çebi, heyecanlı bir konuşma yaparak, Prof. Dr. Necmettin Erbakan nasıl bu ülkeye ve İslam Alemine hizmet ettiyse, Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’da bu hizmeti sürdürecek, bayrağı yere düşürmeyecek ve İslam Birliği’nin tesis edilmesi için yapılması gereken çalışmayı mutlaka ortaya koyacaktır dedi.

Marmara Bölge Sorumlusu Mehmet Aras, yaptığı konuşmada sağlık sorunlarına rağmen, damarlarının % 90 oranında tıkalı olmasına rağmen Milli Görüş ve Erbakan Vakfı çatısı altında çalışmanın kendisine sağlık ve zindelik verdiğini söyledi.

Daha sonra kürsüye gelen Genel Başkan Yardımcımız Zafer Emanetoğlu, Siyonizmin oyunlarından tıpkı Erbakan Hocamızın yaptığı gibi daha büyük planlar yaparak kurtulabiliriz. D-8 Birliği gibi, Kıbrıs Harekatı gibi ve Havuz Sistemi gibi Siyonizmin planlarını bozacak yeni planlar yapmamız lazımdır dedi.

Konferans konuşmasını yapmak üzere kürsüye gelen Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan, programın yapılmasında emeği geçenlere ve programa katılanlara teşekkür ederek başladığı konuşmasında, Erbakan Vakfı Milli Görüş davasını temsil etmek üzere kurulmuştur, Erbakan Vakfı demek Milli Görüş davası demektir, Milli Görüş ise Peygamberlerin yürüdüğü yol demektir, Sultan Fatih’in gemileri karadan yürütürken sahip olduğu görüştür, Milli Görüş Selahaddini Eyyübi’nin Kudüs’ü kurtarırken sahip olduğu görüştür, Milli Görüş Tarık Bin Ziyad’ın cihad yolundan dönmemek için gemileri yakarken sahip olduğu görüştür. Milli Görüş’ün modası geçmez, bu dava kıyamete kadar sürecektir dedi.

Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan konuşmasında şunları söyledi.

“Milletimiz Milli Görüşle Çanakkale Zaferini kazanmıştır, Kıbrıs’ı fethetmiştir, D-8’i kurmuştur. Bu gün bu mücadeleyi veren Erbakan Vakfı mensuplarının yaptıkları hizmeti bundan yıllar sonra okuyan insanlar, ne büyük fedakarlık ne büyük mücadele verilmiş diyerek anacaklar. Dünya Siyonizmi Arzı Mev’ud için var gücü ile çalışıyor. ABD ve İsrail bu toprakları petrol için mi işgal ediyor. Hayır. Petrol nedenlerden biri olabilir ama bundan 200 sene önce petrol yokken neden bu bölge için planlar yapıyorlardı. Bölgedeki petrol rezervleri tükendiğinde, artık burada bizim bir işimiz yok mu diyecekler. Elbetteki HAYIR.

Irkçı Emperyalizm bölgede kurdurduğu örgütler eliyle, bölgede bulunan müslüman ülkeleri bölmek ve yoketmek için plan üzerine plan yapıyor.

Irkçı Emperyalizm bunları yaparken biz ne yapıyoruz. Bizim törör örgütü dediğimiz PYD ile YPG ile ittifak kuran ve her türlü silah desteğini veren ABD’ye biz de o zaman İncirlik Üssü’nü bu geceden itibaren kapattık diyemiyoruz.

İşte Kıbrıs. Şimdi Cenevre’de sözde Kıbrıs sorununu sözde çözüme kavuşturmak için nihai görüşmülür yapılıyor. Bu görüşmelerin asıl amacı harita üzerinde yapılacak çalışma ile Rum’lara verilecek KKTC toprakları masaya yatırılacak. Sonra Türk askerinin Ada’dan çıkarılması konuşulacak. Bu nasıl bir rezalettir. Bu anlaşmayı yapmak, böyle bir anlaşmanın altına imza atmak kimsenin haddine değildir. Bu toplantı karşısında 15 Temmuz gecesi sokağa çıkıldığı gibi sokağa çıkılması gerekir.

İşte Irkçı Emperyalizm bu. Nerede müslüman var yok edilsin, köleleştirilsin. Hedefleri bu. Biz Türkiye olarak onlar istedi diye Afganistan’da asker bulundururken, Kıbrıs Harekatı’na tek destek veren Kaddafi’nin yıkılması için yapılan operasyona destek verirken, onlar İran’a ambargo uyguluyor ancak Myanmar’da müslümünlar diri diri yakılırken ambargodan söz dahi etmiyor.

Bütün bunları anlatıyorum ve sözü şuraya getiriyorum. Allah aşkına bizim bu ABD’ile, sözde stratejik ortaklarımızla olan ilişkimiz nasıl bir ilişki. Adamlar keser gibi hep kendine yontuyor.

Ne yapacağız. Bütün müslüman ülkeler biraraya gelecek. İşte bu müslüman ülkeler bir araya gelecekler ilk toplantılarını yapacaklar ve diyeceklerki – Ey ABD, Ey İsrail, Ey Avrupa, işte siz şunları şunları yaptınız. Şimdi siz bu zalimliklerinize devam ediyorsanız biz de siz bir litre petrol satmıyoruz, bir metreküp bile doğalgaz vermiyoruz diyecek. Topraklarımızdaki bütün üslerinizi kapatıyoruz diyecek. Artık kendi aramızda ki ticaret de Dolar kullanmayacağız diyecekler.

İnşallah o günleri görmek için çalışacağız ve İslam Birliği’ni kurarak Yeni Bir Dünyayı inşa edeceğiz”

PAYLAŞ