Uşak’ta Erbakan Coşkusu

Erbakan Vakfı Uşak temsilcilik binası dualarla açıldı. Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın katılımı ile gerçekleşen açılış programına STK ve siyasi parti temsilcileri yoğun ilgi gösterdi.

Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan burada yaptığı konuşmada, açtığımız bu temsilcilik binası ile Uşak Milli Görüş’ün ve Erbakan Vakfı’nın çalışmalarına bundan böyle yakından tanıklık edecek dedi.

Açılış sonrası gerçekleştirilen Yeni Bir Dünya konferansı ise coşkulu ve heyecan dolu bir atmosferde icra edildi.

Programa Genel Başkanımzın yanı sıra Genel Başkan Yardımcımız Zafer Emanetoğlu, siyasi parti ve STK temsilcileri, Erbakan Vakfı il temsilcileri katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Uşak İl Temsilcimiz Halil Kılıç, Erbakan Vakfının çalışmalarını ve hedeflerini anlattı. ““Milletimizin ve insanlığın yaşadığı maddi ve manevi sorunlara Milli değerlerimiz doğrultusunda çözüm önerileri sunar ve bunların uygulanması için gerekli çalışmaları yapar. Yeni nesillerin Milli ve manevi değerlerine bağlı şuurlu Müslüman olarak yetişmeleri için eğitim  ve kültür faaliyetlerinde bulunur. Kısaca Vakfımızın Genel Başkanı ve Davamızın Lideri Dr. Muhammed Ali Fatih Erbakan Beyin ifade ettiği gibi Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamız ömrü boyunca ne yaptıysa Erbakan Vakfı da onu yapmak için kurulmuştur. Bizler bu gayeler doğrultusunda çalışmalar yapmak için Vakfımızın Uşak Şubesini açmış bulunuyoruz.” şeklinde konuştu.

Daha sonra yoğun ve coşkulu bir tezahüratla kürsüye Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan bey geldi. Genel Başkanımız konuşmasının başında Erbakan Hocamızın Milli Görüş samimiyettir dediğini, Uşak’ta bu samimiyeti görmekten dolayı Allah’a hamd ettiğini söyledi.

Dünya siyonizminin Büyük Ortadoğu Projesi ile islam coğrafyasını işgal ettiğini, müslüman ülkeleri parçalara ayırdığını ve bu parçaları günün birinde kolay yutulacak lokmalar haline getirdiğini söyleyen Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan, “Bu duruma sessiz kalmamak için Erbakan Vakfını kurduk, bu yaşananlara bir son verebilmek için Erbakan Vakfı çatısı altında mücadele ediyoruz. Bu mücadele açtığımız Uşak İl Temsilciliği ile birlikte Uşakta’da sürdürülecektir.” dedi.

Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan konuşmasının devamında şöyle konuştu.

“İslam Birliğinin kurulması Türkiye’nin liderliği ile mümkün olacaktır. Bu birliği oluşturacak maya bu topraklardadır. Milli Görüştedir ve Erbakan Hocamızın cihadı gibi cihad etmektedir.

G-20 üyesi olmakla, AB peşinde koşmakla, İsrail’i Nato’da ofis sahibi yapmakla İslam Coğrafyası kurtarılamaz. Dünya 5’ten büyüktür deyip, ABD ile stratejik ortaklık yapmakla müslüman katliamları engellenemez.

Bunu başarabilmek için önce Yeniden Büyük Türkiye hedefine ulaşılmalıdır. Milli ve yerli bir sanayi ile, teknolojisini kensi geliştiren, svaş uçaklarının ve tanklarının yazılımlarını kendisi oluşturan bir anlayışla Büyük Türkiye kurulur.

Ve Türkiyenin öncülüğünde kurulacak İslam Birliği ile Yeni Bir Dünya kurulabilir. Ve böylece kurulacak bu Dünya düzeni içerisinde, İsrail değil Gazze’ye bomba yağdırmak, değil canı her istediğinde Mescid-i Aksa’yı işgal etmek, tek bir damla kan dahi dökemeyecektir.

Bu hedefe Allah’ın izni ile ulaşacağız. Var gücümüzle ve Allah’ın rızasını isteyek çalışacağız. Biz böyle çalıştıkça Allah bize yardım edecektir.”

Program Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’a hediye ve çiçek takdimleri ile sona erdi.

PAYLAŞ