Nureddin Yıldız Hocaya Ziyaret

Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan, ülkemizin önde gelen ilim adamlarından Nurettin Yıldız Hocayı Sosyal Doku Derneği’nde ziyaret etti. Ziyarette Genel Başkanımıza, Genel Başkan Yardımcımız Zafer Emanetoğlu, İstanbul İl Temsilcimiz Hüseyin Terzi ve İstanbul İl Yönetim Kurulu üyeleri eşlik etti.

Ziyaret sırasında özellikle merhum liderimiz Erbakan Hocamız ile ilgili hatıralar paylaşıldı. Erbakan Hoca’nın salt bir siyayasal lider olarak tanımlanamayacağını dile getiren Nureddin Yıldız Hoca, onun dünya müslümanlarının lideri olduğunu söyledi.

Erbakan Hoca’nın Allah rızası için çalışmaktan asla yorulmayan bir yapısı olduğuna dikkat çeken Nureddin Yıldız Hoca, kendisi ile çalıştığı yıllarda Erbakan Hoca’nın temposuna ayak uydurmakta zorlandığını da dile getirdi.

Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan ziyaret sırasında, Nureddin Yıldız Hoca’ya yaptığı çalışmalardan ve hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, Erbakan Vakfının çalışmaları hakkında bilgiler aktardı.

Görüşme sıraında, Erbakan Vakfı’nın ve Sosyal Doku Derneği’nin birlikte çalışmalar yapması konusunda fikir birliğine varıldı.

PAYLAŞ