Kütahya’da Erbakan Rüzgarı

Vakfımızın Kütahya Temsilciliğinin açılışı ve ’Yeni Bir Dünya’ konferansa Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın katılımı ile gerçekleştirildi. Kütahya’da Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’a yoğun ilgi gösterildi.

Vakıf binasının açılış töreni sonrası yapılan konferansa ilgi büyüktü. Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan, salonda büyük bir coşku ile karşılandı. Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programın açılış konuşmasını yapan Kütahya İl Temsilcimiz Şaban Sağdıç, “Erbakan Vakfı Türkiye’nin en büyük vakfıdır. 81 ilde örgütlenmek ve 790 bin üye hedefi ile yola çıktık Bu yürüyüşe katılacak milyonlarca Erbakan gönüllüsü kardeşlerimiz var. Onları da vakfımıza katılımlarını arzu ediyorum. Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’da Kütahya’ya çok önem veriyor. Biz Türkiye’nin en büyük vakfı haline geleceğiz” diye konuştu.

Daha sonra kürsüye gelen Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan, yeni bir saadet dünyasının kurulması, çözümün ortaya konulması için batılı yöneticilere değil, milli görüşe ihtiyaç olduğunu söyledi.

Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan, “Yaşadığımız dünyada huzur ve barıştan bahsetmemiz mümkün değil. Orta doğuda yaşananları görüyorsunuz. Siyonizm denilen mikrop dünyayı sömürüyor, ülkeleri karıştırıyor. Şimdiki şartları büyük İsrail’i kurmak. Bunun içinde İslam ülkelerini parçalamak istiyorlar. Dünyada insanlığın saadet bulması için hürriyetin insan hakları tesis edilmesi gerekir. Bugün insanların hakları gasp edilmiştir. Her türlü rezalet bütün dünyayı kaplamıştır. İnsanlığın yeni bir dünyaya yeni bir düzene saadet dünyasına ihtiyaç vardı. Bunların kurulması mevcut sistemin yürütücülerinden beklemek abesi de iştigal olur” dedi.

“Çözüm milli görüşte” diyen Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan, “Bütün gücümüzle haykırıyoruz ve diyoruz ki yeni bir saadet dünyasının kurulması çözümün ortaya konulması, Merhamet nedir, adalet nedir, hak nedir, paylaşmak nedir, ahiret inancı nedir, bunları bilmeyen batılı yöneticilerde, İslam’dan nasibini almamış yöneticilerde değil, çözüm kendi özümüzde, kendi medeniyetimizde, kendi değerlerimizde, bu milletin bin senelik görüşü olan milli görüştedir” ifadelerini kullandı.
Program Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’a hediye takdimleri ile sona erdi.

PAYLAŞ