Ankara Temsilciliğimizin İftar Programı

Vakfımızın Ankara Temsilciliği tarafından düzenlenen iftar programı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

İftar programına Genel Başkanmız Dr. Fatih Erbakan Bey’in yanı sıra, Devlet Eski Bakanı Prof. Dr. Sacit Günbey, Mütevelli Heyeti Üyelerimiz, Genel Başkan Yardımcılarımız katıldılar.

İftar yemeği öncesi Kur’an-ı Kerim tilavetinin gerçekleştiği programın açılış konuşmasını Ankara İl Temsilcimiz Mücahit Çelik yaptı.

Mücahit Çelik konuşmasında, Ramazan ayının bereketli günlerinde bu iftar sofrasında buluşmayı, hasbihal etmeyi nasip eden Allah’a hamd olsun. İnşallah bu bereketli günlerin huzurlu ortamından bütün islam alemi nasiplenir ve savaşların ortasında hayatta kalma mücadelesi veren mazlum müslüman milletlerin kurtuluşuna vesile olur dedi.

Daha sonra kürsüye gelen Devlet Eski Bakanı Prof. Dr. Sacit Günbey, rahmet, mağfiret ve cehennem azabından kurtuluş vesilesi olan Ramazan Ayı’nın güzelliklerinin yaşandığı bu atmosfer içerisinde Erbakan Vakfının iftarında bulunmanın, bu vesile ile Erbakan Hocamızı bir kez daha hayırla yad etmenin mutluluğunu yaşıyoruz diye konuştu.

Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan programda yaptığı konuşmada; yaşanan bütün sıkıntıların, işgal edilmiş islam coğrafyasının, savaşların ve katliamların ortasında bir rahmet sığınağı olarak gördüğümüz Ramazan ayına kavuşmanın mutluluğu ile bu iftar sofrasında buluştuk. İnşallah bütün islam aleminin ve bütün insanlığın kuruluşuna vesile olacak bir ay olsun bu Ramazan ayı dedi.

Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan konuşmasının devamında şunları söyledi.

Bu günlerde aynı zamanda D8’in 19. kuruluş yıl dönümünü yaşıyoruz. D8 işte bu yaşadığımız sıkıntıların giderilmesinin reçetesi olarak merhum liderimiz Erbakan hocamız tarafından kurulmuş bir organizasyondur. Dünya siyonizminin bütün insanlığı sıkıntıya sokan, kan ve gözyaşından başka hiçbir şey getirmeyen dünya sistemine karşı, islamın hak ve adalet anlayışını islam alemine ve bütün insanlığa ulaştıracak bir anlayışın sahibidir D8.

Bizler Erbakan Vakfı mensupları olarak, Erbakan Hocamızın talebesi Milli Görüşçüler olarak Yeni Bir Dünya hedefine ulaşmak için, D8 birliğinin sınırlarını D60’a ulaştırmak için çalışıyoruz. Mazlum müslümanların Anadolu topraklarından çıkacak kurtuluş muştusunu beklediği bir zamanda durmamız, gözlerimizi kapatmamız, yerimizde oturmamız elbetteki düşünülemez. Bütün mensuplarımızla, bütün temsilciliklerimizle Türkiye’de ve Avrupa’da bütün kardeşlerimizle birlikte cihad ruhuyla çok çalışarak vakfımızın senedinde de ilan ettiğimiz hedeflere inşallah ulaşacağız.

Bu rahmet ikliminin bütün dünyada hakim olduğu yeni Ramazanlara, yeni bayramlara ulaşmak inşallah bu çalışmalarla mümkün olacaktır.

 

PAYLAŞ