Kayseri İl Temsilciliği İftarı

Ramazan Ayı’nın bereket dolu günler vakfımızın il temislcilikleri tarafından düzenlenen iftar programları ile sürüyor.

Kayseri İl Temislciliği tarafından düzenlenen iftar programı Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan Bey’in katılımı ile gerçekleştirildi.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program iftar yemeği ile sürdü. İftar sonrası kürsüye gelen Kayseri İl Temsilcimiz Ahmet Çilsal, bu bereketli günler, Allah rızası için gayret gösteren gönüllerin aynı sofrada buluşması ile daha da güzelleşiyor. Rabbim bütün İslam Aleminin kurtuluşa erdiği Ramazan Aylarına kavuşmayı nasip etsin dedi.

Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan programda yaptığı konuşmada, iftar programına katılan kardeşlerimizin gözlerindeki samimiyeti görmekten dolayı Allah’a hamd ediyoruz dedi.

Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan;

Duamız, Rabbimizin bizleri Peygamberlerin yolundan yürüyen Erbakan hocamızın yolundan ayırmamasıdır. Milli Görüşçüler, Erbakah Vakfı mensupları, her türlü sıkıntıya, her türlü zorluğa rağmen heyecanlarını kaybetmeden çalışmalarına, mücadelelerine devam ediyor. Mükafatı Allah’tan bekleyen ve davası uğruna bedel ödemeye razı olan Milli Görüşçüler elbetteki zorluklardan etkilenmeyecektir. Bizler tarih boyunca bütün zaferlerini İman ile kazanan bir ceddin ahvadı olarak, bundan sonrada hedeflerimize İman, İman, İman ile ulaşacağız.

Yaşadığımız dünya, siyonizmin  ve küresel güçlerin, fakirleri sömürdüğü, islam coğrafyasını işgal ettiği, müslümanları ve bütün mazlumları katlettiği bir dünyadır. İşte bu dünya düzeninin ortaya koyduğu acı gerçek, Afrika’da her yıl onbinlerce çocuk temel gıdalardan uzak kaldığı için ölürken, Amerika’da onbinlerce insa obezite tedavisi görmektedir.

Bu düzen ancak İslamın adalet ve hak üzere olan anlayışı ile çözülür. İşte biz Milli Görüşçüler, Erbakan Vakfı mensupları olarak Yeni Bir Dünyayı kurmak için mücadele ediyoruz, Bu hedef uzak bir hedef değilder. Bizim mücadelemiz, gayretimiz ne kadar çok olursa, siyonizmin düzenini yıkıp Yeni Bir Dünyayı kurma zamanı o kadar yakın olacaktır.

Program, Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’a hediye takdim edilmesi ile son buldu.