Yıldırım İlçe Binamız Açıldı

Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan, Yıldırım Temsilcilik binamızın açılışı ve çeşitli ziyaretler için Bursa’ya gitti.

Bursa’da İl Temsilcimiz Naim Öztürk ve İl Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılanan Genel Başkanımız Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan, ilk olarak Genel Merkez İstişare Heyeti Üyemiz Necati Aslan’ın kızının düğün merasimine katılarak nikah şahitliği yaptı.

Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan daha sonra, geçtiğimiz günlerde vefat eden Erbakan Hocamızın dava arkadaşı ve MSP’nin kurucularından Halil Uzunoğlu’nun ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Taziye ziyareti sırasında Kur’an-ı Kerim ve dualar okundu. Bursa programının diğer ziyaret durağı Milli Görüş’ün çınarlarından Erbakan Hocamızın dünürü Necati Altınöz oldu.

Emir Sultan Camiinde ikindi namazını kılan Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan, Emir Sultan Hazretlerinin kabrini de ziyaret etti.

Buradan Yıldırım İlçe Temsilciliğinin açılışına geçen Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ı coşkulu bir kalabalık karşıladı.

Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın açılışta yaptığı konuşma;

 

Açılışta çocuklar Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’a çiçekler verirken, Genel Başkanımız’da çocuklara hediyeler takdim etti.

Açılış sonrası Bursa’lı işadamları ile yemekte bir araya gelen Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan burada yaptığı konuşmada, Erbakan Vakfı’nın çalışmaları hakkında bilgi verirken, gündeme dair açıklamalarda da bulundu.

PAYLAŞ