İl Hatipleri Toplantımız Gerçekleştirildi

Erbakan Vakfı 1. İl Hatipleri ve Eğitim Toplantısını Genel Başkan Yardımcısı Cengiz ZOR Başkanlığında Ankara da gerçekleştirdi.

Otuz ilden altmış hatibin katıldığı toplantı saat 10.00 da başlayıp 18.30 da sona erdi.

Eğitime Genel Başkanımız Dr. Fatih ERBAKAN, Eski Diyanet İşleri Başkanı Lütfü DOĞAN, Erbakan Vakfı İstişare Meclisi Başkanı Ahmet TEKDAL ve Erbakan Vakfı Eğitim Başkan’ı Cengiz Zor beyler katıldılar.

Hatiplerimiz, Türkiye’nin il, ilçe, belde ve mahallelerinde Milli Görüşün temel ilke ve prensiplerini, Erbakan Vakfının hedeflerini ve çalışmalarını anlatabilecek şekilde eğitimlerini tamamladılar.

Eğitim programlarımızın devamı diğer illerin de katılımıyla devam edecektir. Katılım gösteren İl Teşkilatlarımıza iştiraklerinden ötürü teşekkür ederiz.