Avrupa Temsilciler Toplantısı Yapıldı

Erbakan Vakfı Avrupa Temsilciler Toplantısı Almanya-Frankfurt’ta geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın başkanlığında gerçekleştirilen Temsilciler Toplantısına Mütevelli Heyeti Üyemiz Mehmet Altınöz, Genel Başkan Yardımcımız Yücel Mollaismailoğlu, Karadeniz Bölge Sorumlumuz Ümit İsmail Çebioğlu, Avrupa Temsilcimiz Bahri Tükenmez ve Almanya, Fransa, Belçika, İsviçre’den temsilcilerin katıldılar.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Avrupa Temsilcimiz Bahri Tükenmez, Erbakan Vakfı’nın Avrupada’ki teşkilatlanma çalışmaları ile alakalı bilgiler aktardı. Kısa sürede geniş bir teşkilat sayısına ulaşıldığını söyleyen Bahri Tükenmez, daha fazla çalışarak Avrupa’nın tamamında varlığını hissettiren bir yapıya kavuşacaklarını dile getirdi.

Daha sonra Karadeniz Bölge Sorumlumuz Ümit İsmail Çebioğlu  “Davamız ve İslam Kardeşliği “ile ilgili, Genel Başkan Yardımcımız Yücel Mollaismailoğlu “Teşkilatlanma Modelimiz” başlığında birer konuşma yaptılar.

Sonrasında kürsüye gelen Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan Türkiye ve Dünya’da ki gündemi değerlendirdi.

İslam aleminde yaşanan sorunları anlatan Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan, yaşanan bu sorunlara yönelik Mili Görüş’ün  çözüm önerilerini sıraladı.

Siyonizmin oynadığı kirli oyunları anlatmaya, siyonizmle mücadele etmeye devam edeceklerini söyleyen Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan, bu yolda karşılaşacağımız bütün zorluklara da sabredeceğiz dedi.

Çok samimi ve sıcak bir ortamda geçen toplantı, Erbakan Vakfı Avrupa Temsilcimiz Bahri Tükenmez bey’in Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’a hediye takdimi ve toplu fotoğraf çekimi sonrası sona erdi.