Erbakan Vakfı İ.H.L

Erbakan Vakfı Genel Başkanımız Dr.Fatih Erbakan Arnavutköy Prof.Dr. Necmettin Erbakan Kız Anadolu İmam-Hatip Lisesinin kapanış programına katıldı.
Genel Başkanımız okul bünyesinde Hatice Nermin ERBAKAN adına oluşturulan kütüphanenin de açılışını da yaptı.
Kapanış programında bir de konuşma yapan Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan, Türkiye’de İmam Hatiplerin açılmasında, yaygınlaşmasında ve bu yolla milli ve manevi değerlere bağlı bir neslin yetişmesinde önemli rol oynayan Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın genç nesillere verdiği önemi dile getirdi.
Dr. Fatih Erbakan “ Erbakan Hocamız yaptığı her konuşmada gençliğin öenmine dikkat çeker ve bir milletin asıl gücü tankı, topu, tüfeği değil, imanlı ve inançlı gençliğidir derdi” diye konuştu.
Yapılan kapanış programında okulun başarılı öğrencilerine hediyeler veren Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan tören sonrasında annesi Hatice Nermin Erbakan’ın adının verildiği kütüphaneyi gezdi.
Programa Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan beyle birlikte Erbakan Vakfı İstanbul Şube Başkanımız Hüseyin Terzi ve vakıf yöneticilerimiz de katıldı.