İnegöl’de Erbakan Rüzgarı

Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan İnegöl’de yeni İlçe Temsilcilik binasının açılışını yaparak, konferans programında İnegöllülerle buluştu.

İnegöl’e gelişinde ilk olarak İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret eden Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan, daha sonra Atatürk Bulvarı üzerinde esnafları tek tek ziyaret etti. Esnaf ziyaretleri sonrasında İnegöl İlçe Temsilciliğinin yeni binasının açılışını gerçekleştirenGenel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan, burada yaptığı konuşmada, “Hayatı boyunca her zaman İnegöllülerle hemhal olmuş, onlarla çok büyük manevi bağlantısı olan merhum Erbakan hocamızın yolundan giden Erbakan Vakfı olarak bizler de İnegöl’de bu temsilciliğimizi açarken çok büyük bahtiyarlık duyuyoruz. Rahmetli Erbakan hocamız İnegöl’ü her zaman ayrı bir yere koymuştur. İnegöl’deki milli görüşçülere her zaman çok farklı muamele etmiş ve onlara büyük sevgi göstermiştir. Dolayısıyla Erbakan hocamızın arkasından milli görüşün ikinci 40 yılında Erbakan Vakfımızın çalışmaları esnasında da bizler de Erbakan hocamızın yolundan giden kimseler olarak İnegöl’ü çok ayrı bir yere koyuyoruz. Erbakan Vakfımızın çatısı altında milli görüşün yeniden büyük şahlanışını sizlerle birlikte gerçekleştirmeyi Cenab-ı Allah bizlere nasip etsin inşallah. Erbakan Vakfının İnegöl’de açılması son derece tarihi bir olaydır” dedi.

Merhum Erbakan hocamızı diğerlerinden farklı kılan çok önemli özelliklerinin olduğuna dikkat çeken Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan, “Erbakan hocamız, aldanmayan ve aldatmayan bir liderdi. Erbakan hocamızın 30 sene evvel her fırsatta uyardığı, bunların okullarına, dershanelerine çocuklarınızı gönderirseniz bu çocuklar yarın dış güçlerin, ırkçı emperyalizmin askeri olurlar dediği malum örgütün gerçek yüzü birkaç sene evvel apaçık ortaya çıktı. Erbakan hocamız, bu örgütün neye hizmet ettiğini 30 sene evvel söyledi. Erbakan hocamız 1992’de TBMM’de geçtiğimiz hafta kurulan sözde bağımsız Kürdistan’ın kurulacağını söylemişti. Bu gün Ortadoğu da Kuzey Suriye’de bizim Güneydoğumuzda yaşamakta olduğumuz olayları 25 sene evvel Erbakan hocamız söylemişti. 1980’lerde PKK terörünün başladığı yıllarda Erbakan hocamız, PKK’yı başta Amerika olmak üzere Batılı devletlerin desteklediğini söylemişti. 2016-2017’de bu gerçeklere ülke olarak vakıf olduk ama Erbakan hocamız bu gerçekleri bundan 30 sene evvel söylüyordu. Erbakan hocamız çok derin ferasete sahip bir lider. Bu sebeple de aldanmayan ve aldatmayan bir liderdi. Bir diğer özelliği de sadece konuşmayan, aynı zamanda yapan bir liderdi. 1974’te ağır sanayi hamlesi kapsamında iki sene içerisinde 200’e yakın ağır sanayi tesisinin temelini atmış, 70 küsur tanesini hizmete sokmuştur. Erbakan hocamız yıllar boyunca önce ahlak ve maneviyat dedi. Bunu dedi ve fiili adımı attı. Koalisyon döneminde 600 imam hatip okulu ve 5 bin Kur’an kursunun açılmasını sağladı. İmam hatip mezunlarının sadece ilahiyat fakültelerine değil üniversitelerin diğer bütün bölümlerine girebilmesini sağlayacak düzenlemeleri yaptı. Yıllar boyu Erbakan hocamız ‘Banane Amerika’dan’ dedi. Erbakan hocamız Amerika’nın tehdidine rağmen Kıbrıs Barış Harekatı’nı gerçekleştirdi. Amerikan’ın ambargo uygulamasıyla Türkiye’de Amerika’nın tüm üstleri kapatıldı. Irak’la petrol boru hattı açıldı, İran’la en büyük enerji anlaşması sağlandı. En büyük maaş zamlarını işçiye, memura, asgari ücretliye yaptı” diye konuştu.
Konuşmanın ardından dualar eşliğinde kurdele kesilerek açılış yapıldı.

İnegöl’de ilçe temsilciliğinin yeni binasının açılışı sonrası Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan, yatsı namazı sonrası Sani Konukoğlu Konferans Salonunda gerçekleştirilen Yeniden Büyük Türkiye konferansına katıldı. Programa Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın yanısıra Genel Başkan Yardımcılarımız Cengiz Zor ve Zafer Emanetoğlu, Bursa İl Başkanımız Naim Öztürk, STK Temsilcileri ve kalabalık bir vatandaş topluluğu iştirak etti.

Açılış konuşmasını yapan İnegöl İlçe Temsilcimiz İlhan Baykan bu akşam bu salonda ve açılış programında Erbakan Hocamızın “sizden bir şey istiyorum; heyecan, heyecan, heyecan” sözünün karşılığını görmekten duyduğumuz mutluluğu dile getiriyor ve hepinize katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum dedi.

Daha sonra kürsüye gelen Bursa İl Temsilcimiz Naim Öztürk, İnegöl ilçemiz Milli Görüş tarihinde müstesna bir yere sahiptir. Bugün İnegöl ilçemiz bu özelliğine uygun açılış ve program gerçekleştiriyor. Bu coğrafyaya çok sultan gelmiştir ancak sadece ‘. Mehmet’e Fatih ünvanı verilmiştir ve yine bu ülkeye çok idareci, devlet başkanı ve başbakan gelmiştir ama sadece merhum liderimiz Erbakan Hocamıza Mücahit ünvanı verilmiştir. Erbakan Hocamız millete ve ümmete hizmet ederken 28 Şubat’la birlikte kendisinin üzerine gelen baskılara karşı milletini korumak adına kendisini ve ailesini feda etmiştir. İnşallah bizlerde Erbakan Hocamız gibi bu yolda çalışmaya devam edeceğiz dedi.

Selamlama konuşmasını yapmak üzere kürsüye gelen Genel Başkan Yardımcımız Cengiz Zor, bizler Allah’ın emri üzere Cihat şuuru ile çalışan bir topluluğuz, Bu miras bize Erbakan Hocamızdan kalmıştır. Erbakan Hocamız cihada koşarak giden, olmazsa yürüyerek giden buna da takati yetmediği zamanlarda hasta hali ile adeta sürünerek giden bir liderdi. Bizlerde inşallah bugün Erbakan Vakfı mensupları olarak liderimiz arkasında aynı şuurla mücadeleye devam ediyoruz dedi.

Daha sonra selamlama konuşması yapan Genel Başkan Yardımcımız Zafer Emanetoğlu, İnegöl İlçe Temsilciliğimizin yeni ilçe binasının açılışını yaptık elhamdülillah. Binaları değerli kılan duvarları, kapıları ve pencereleri değildir. Binaları değerli kılan o binalarda İslam Birliği idealinin yaşatılmasıdır, o binalarda bulunan insanların cihat şuuruyla çalışmalarıdır ve Erbakan Hocamızın bıraktığı dava mirasına sahip çıkılmasıdır. İnşallah İnegöl Temsilcilik binamız böyle bir mücadelenin adresi olacaktır dedi.

Son olarak kürsüye Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan geldi. Konuşmasına açılış ve konferans programını tertip eden ilçe temsilcisi ve ekibine teşekkür eden Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan, böyle coşkulu ve bir insan seli gibi doldurulan bu programları icra ediyor olmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz dedi.

Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan konuşmasını şöyle sürdürdü;

” Başta merhum liderimiz Erbakan Hocamız olmak üzere Milli Görüş davasına hizmet etmiş ve ahirete irtihal etmiş bütün büyüklerimize Rabbimiz rahmet eylesin. Biraz önce rahmetle andığımız merhum Erbakan Hocamız, bizlere hayatı boyunca, Eba Eyyub El Ensari hazretlerini, Sultan Fatih’i ve Sultan Abdulhamid’i örnek gösterdi. Neden bu isimleri örnek gösteriyordu; çünkü Ebu Eyyüp El Ensari hazretleri son nefese kadar Allah rızası için çalışmanın, cihat etmenin sembolü idi, Fatih Sultan Mehmet Allah yolunda azmin, kararlılığın , cehd-ü gayretin sembolü idi, Sultan Abdulhamid Han ferasetin, dirayetin ve bir ömür boyunca Siyonizm ile mücadele etmenin sembolü idi. Peki bu örnekleri bizlere veren merhum liderimiz Erbakan Hocamız neyin sembolü idi. Erbakan Hocamız’da hayatı boyunca örnek gösterdiği bu şahsiyetlerin yolundan yürümenin sembolü idi. Bizler de, yani merhum liderimizin adına kurulmuş Erbakan Vakfı mensubu Milli Görüşçüler de hayatı boyunca bu üstün şahsiyetlerin yolundan yürüyen Erbakan Hocamızı kendisine rehber edinen dava erleriyiz. Bu nedenle Rabbimize sonsuz şükürler ediyoruz.

Erbakan Vakfı olarak Türkiye’nin, Anadolu’nun dört bir yanında Anadolu’ya Milli Görüş mayasını çalmak için uğraşıyoruz. Cenab-ı Allah bu mayanın tutmasını nasip etsin. Nasrettin Hoca’nın hikayesini biliyorsunuz. Koskoca göl maya tutarmı dedikleri zaman ‘ya tutarsa’ diyor. Şimdi şartlara baktığımız zaman bizim aleyhimize gözüküyor, işimiz çok zor gözüküyor. Arkamızda sermaye, holdingler, dış destekler, dış güçler, medya, devlet desteği yok. Başımızda Erbakan hocamız yok. Bütün şartlar aleyhimizde gibi gözüküyor. Ama Erbakan hocamızın bir sözünü hatırlıyorum. Diyordu ki ‘Biz eğer Allah’a güvenir ve dayanırsak, bize Allah yardım eder’ diyordu. Onun için ’boşa uğraşıyorsunuz bu maya tutmaz’ diyenlere ‘ya bir tutarsa o zaman sen düşün’ diyorum. Bir tutarsa Allah’ın izni ile o zaman Türkiye Milli Görüş ile ayağa kalkar, İslam birliği kurulur ve daha İslam birliğinin kurulduğu gece Arakan’daki, Keşmir’deki, Suriye’deki bütün zulümler o gece bıçakla kesilmiş gibi kesilir.

Cenabı Allah bu çalışmalarımızı Yeniden Büyük Türkiye’nin milli görüş zihniyetiyle ayağa kalkmış, gerçekten milli görüş zihniyeti ile yönetilen Yeniden Büyük Türkiye’nin ve bu yeniden büyük Türkiye’nin öncülüğünde kurulacak İslam Birliği’nin yani  D 60’ın ve D 60’ın öncülüğünde kurulacak yeni bir dünyanın, kuvvetin değil adaletin üstün tutulacağı bir dünyanın kurulmasına vesile kılsın inşallah.

Cenabı Allah yar ve yardımcımız olsun, en büyük başarıları ve muvaffakiyetleri, zor zamanda Erbakan Hocamızın Milli Görüş sancağını dalgalandıran bu samimi milli görüşçülere nasip eylesin İnşallah. Erbakan Hocamızın meşhur sözlerinden bir tanesini de hatırlamamız gerekir burada. Erbakan Hocamız ne diyordu ? Diyordu ki;  eğer siz milli görüşçüler olarak bu dava uğrunda yapmış olduğunuz bu çalışmaların Cenab-ı Allah katında ki değerini Cenabı Allah katında ki, bu çalışmalar karşılığında elde etmiş olduğunuz mükafatları tam manasıyla idrak etseydiniz o zaman siz geceleri sevinçten ve heyecandan uyuyamazdınız. O zaman siz ailenizin, çocuklarınızın rızkını temin etmek için bile bir dakikanızı bile ayırmadan bu davaya çalışırsınız ve o zaman siz bu davanın milli görüş arabasının tekerleğinin altına heyecandan ve coşkudan kendinizi atar ve kendimizi feda ederdiniz diyordu.

Bu gün ismine kurulmuş olduğu vakfın çatısı altında toplandığımız Erbakan Hocamızı rahmetle yad ediyoruz. Onun hayatı boyunca ortaya koyduğu mücadeleyi sürdüren Erbakan Vakfı ve bu vakfın mensupları olarak bütün zorluklara rağmen İslam Birliğini kurma ve Yeni Bir Dünyayı tesis etme hedefi ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kırgızistan’daki altının %99,5’unu kanadalı bir yahudi firması alıyorken ve Müslümanlar orada sömürülüyorken bize ne bundan diyemeyiz. Yanı başımızda Suriye’de atılan kimyasal gazla vücudunun %90’ı yanmış çocuğu gördüğümüz zaman yerimizde oturamayız.  Müslüman’ın derdi ile dertlenmek bizim için namaz gibi oruç gibi farzdır. Asgari ücreti açlık seviyesi olan 2000 liranın altında tutmak tıpkı zina gibi faiz gibi haramdır. Çünkü bu kul hakkına girmektir. Yine asgari ücreti açlık seviyesinin üzerine çıkarmak namaz gibi oruç gibi bir ibadettir, farzdır. Önümüzde aşılması gereken çok engel ve yapılması gereken çok iş var. Bunun için büyük bir sabır, sağlam bir şuur ve çelik gibi bir iradeye sahip olmak gerekir. Sizler Erbakan Vakfı mensupları olarak Erbakan Hocamızın vefatı sonrası yaşanan olaylarda adeta pirincin içerisindeki beyaz taşları dahi ayıklayabilen bir feraset göstererek önemli bir duruş sergilediniz. Mili Görüş’ün temel esaslarına, aslına ve özüne sahip çıkarak, bu anlayışla Erbakan Vakfın’da yer alarak zikrettiğimiz o sağlam şuuru ve iradeyi ortaya koydunuz. Şimdi bu esaslar üzere sabırla mücadele etme zamanıdır. Şimdi zaman yeni hedeflere yürüme zamanıdır. Şimdi zaman yeni destanlar yazma zamanıdır.

Yeni dönemin bu çok önemli ve tarihi dönüm noktasında bu tarihi buluşmada bir analiz yapmak istiyoruz. Nedir o analiz; bugün içinde bulunduğumuz duruma bugün içinde bulunduğumuz ortama baktığımızda ne görüyoruz. Bu teşhisi, bu tahlili yapmak bizim için en önemli vazifedir. Merhum liderimiz Erbakan hocamız meşhur teşhis ve tedavi programlarında ve konuşmalarında her zaman için sizin de bildiğiniz gibi bu teşhisi yaparak işe başlamıştır. Bugün bir müslüman olarak Türkiye’de yaşayan şuurlu bir müslüman olarak bu ümmetin bir mensubu olarak aynı zamanda milli görüş şuuruna sahip bir milli görüşçü dava eri olarak içinde bulunduğumuz ortama baktığımızda ne görüyoruz. Bakınız bir tarafta bağımsız Kürdistan kuruldu. Geçen hafta yaptıkları referandumla bağımsızlıklarını ilan ettiler. Burada dış güçler başta Amerika olmak üzere batılı ülkeler her zamanki gibi iki yüzlü tiyatroların oynamaya devam ediyorlar. Efendim biz de söyledik ama dinlemediler, bizde istemiyorduk ama bağımsız Kürdistan ilan ettiler diye üç kağıtçılık oyununa devam ediyorlar. El altından onların desteğiyle başta Amerika’nın olur vermesi ve yön vermesi ile tamamen bir siyonist proje olarak ortaya konulmuş olan bağımsız Kürdistan bu Pazartesi yapılan referandumla ilan edildi. Erbakan hocamızın 25 sene evvel Türkiye Büyük Millet Meclisi konuşmasında açıkça ifade edip 20 Sene 30 sene boyunca her fırsatta sizlerin de şahit olduğunuz gibi uyardığı ve işaret ettiği İsrail kuklası, İsrail’in uç karakolu niteliğindeki sözde bağımsız Kürdistan ilan edilmiş oldu. Biraz evvel de ifade ettiğimiz gibi atılmış olan bu adım apaçık bir şekilde Siyonizm tarafından planlanmış ve apaçık bir şekilde Erbakan hocamızın 50 sene boyunca bizleri uyardığı büyük İsrail projesi yolunda atılmış bir adımdır. Adamlar 1897’de meşhur Basel Dünya Siyonist Kongresi’nde yani bundan 120 sene evvel , bu hafta Pazartesi atılan bu sözde bağımsız Kürdistan adımını vurguladılar, planladılar ve bu hedefe ulaşmak için neler yapılması gerektiğini müzakere ettiler. 120 sene sonra 1897’de Basel Siyonist Kongresi’nde hedeflenen ve planlanan sözde bağımsız Kürdistan’ı hayata geçirdiler. Peki bu gerçek karşımızda, bunu zaten hepimiz biliyoruz. İyi de bundan sonra ne olacak, ne olacak biliyor musunuz… Bir kaç sene içerisinde Diyarbakır’da da uydurma bir referandum yapıp Türkiye’nin Güneydoğu’sunu Diyarbakır başta olmak üzere kurdukları bu sözde bağımsız sözde bağımsız İsrail’in kuklası Kürdistan’a bağlamak isteyecekler, asıl maksatları budur. Cenabı Allah muhafaza buyursun, Cenabı Allah fırsat vermesin, Cenabı Allah ülkemizi ve milletimizi Suriye gibi Arakan gibi Keşmir gibi, Irak gibi olmaktan muhafaza buyursun.

Arkasından ne olacak, arkasından ne olacağını merhum Erbakan hocamız bize 40 sene 50 sene boyunca anlattı. Arkasından bu sözde bağımsız kukla Kürdistan’da yutulup İsrail’e katılacak ve Allah vermesin bugün Kürdistan olarak ifade ettikleri yerler ve buraya katmak istedikleri Türkiye’nin Güneydoğusu’da Allah muhafaza buyursun Büyük İsrail’in vilayetleri haline getirilecek. Nereden çıkarıyorsun bunu, işte İsrail’in devlet yetkililerinin açıklamaları bunları ispat ediyor. İsrail Meclis Başkanı diyor ki “bu Kürtlere bağımsızlık vermenin zamanı gelmiştir”,  İsrail’in Likud Partisi yöneticisi diyor ki “kurulacak olan bu bağımsız Kürdistan’da, Kürdistan bayrağı ile birlikte İsrail bayrağı dalgalanacak”, İsrail adalet bakanı Şaket diyor ki “Amerika başta olmak üzere bütün batılı ülkelerin bağımsız Kürdistan’ı desteklemesi ve buraya destek olarak buranın gelişmesini sağlamaları gerekir” ve İsrail başbakanı Netanyahu diyor ki “bağımsız Kürdistan’ı kuran Kürtler İsrail’in Amerika’nın ve batının değerlerine sahiptir, bağımsız Kürdistan’ı kuran Kürtlerle ve bizler aynı değerlere sahibiz” diyor.

İşte size aktörlerin kendi ağzından bizim iddiamızı doğrulayan ve ispat eden gerçekler. Şimdi bütün bu vahim olaylar bütün bu tarihi gelişmeler önümüzde, karşımızda apaçık bir şekilde dururken bizim Türkiye’deki bazı aklı evveller ne yapıyor, diyorlar ki efendim ama biz 40 senedir Kerkük Türktür Türk kalacak türküsü söylüyoruz ama bir de baktık ki Kerkük bağımsız Kürdistan’a katıldı. Bırak Kerkük’ü sen Mardin’i, Diyarbakır’ı, Urfa’yı, Maraş’ı kaptırıyorsun. Türkiye’nin Güneydoğusu büyük İsrail’e vilayet oluyor haberin yok Ey Sakallı Hüsnü. Adam 1897’de Basel’de ki kongrede 21. yüzyılda Ortadoğu’da atacağı adımların planlamasını yapıyor, gece gündüz 120 sene bu iş için çalışıyor, en sonunda bu adımı atıp bağımsız Kürdistan’ı kuruyor, bunlar her sabah andımızı okuyup ilkokula başlayan çocuklar gibi yıllardır hala Kerkük türktür Türk kalacak türküsünü söylüyor. Sen 20 sene boyunca bu Erbakan Hocanın D 8 projesini rafa kaldır, bu Erbakan hocamızın D 60 projesini rafa kaldır, 20 sene boyunca G 20’nin, Amerika’nın, Avrupa Birliği’nin peşinden koş, ondan sonra çık iş işten geçtikten sonra Kerkük türktür Türk kalacak türküsünü söyle. Daha çok türkü söylersin sakallı Hüsnü. Öyle şey mi olurmuş efendim, ne biçim konuşuyorsunuz, bizde 5000 tane genci alır gider Kerkük’ü basar tepelerine bineriz. Tabii eğer Kürdistan’ın sınır kapısından geçmeyi başarabilirseniz. Bağımsız Kürdistan’ın büyükelçiliğinden Kürdistan vizesini almayı başarabilirseniz 5000 tane genci alır Kerkük’te gidersiniz. Adamlar 1897’de Basel’de planları 120 sene gece gündüz bu planı uygulamak için çalışıyor 120 senenin sonunda planlarını fiilen gerçekleştiriyor, Türkiye’deki Yerel Yönetimler Kanununu bunun için çıkarıyor, Suriye’yi bunun için bu hale getiriyor, Irak’ı bunun için işgal edip Saddam Hüseyin’i bunun için idam ediyor, 120 sene bu hedefle yatıp bu hedefle kalkıyor, bizimkiler de bu muazzam siyonist planlar karşısında adeta bir ilkokul çocuğu gibi tepki veriyor.

Erbakan Hoca neden 40 sene boyunca İslam Birliği diye çırpındı, 40 sene boyunca neden D 8, D 60 dedi. Neden yıllar boyunca ikinci Yalta Konferansı diye çırpındı. Adamlar Kürdistan’ı kurdu şimdi aynı zamanda ordusunu da teşhis ediyor. Bakın Amerika bölgeye tam 1285 Tır dolusu silah gönderdi. Bizim Savunma Bakanımız Amerika Savunma Bakanına açıklıyor, fotoğraflar gösteriyor. Diyorlar ki bize 100 tır demiştiniz ama tam 1285 tır göndermişsiniz. Bakın silahların fotoğrafları burada biz askeri uzmanlarımıza danıştık, bu 1285 tır dolusu silahla tam 60.000 kişilik ordu teçhiz edilir, siz ne yapıyorsunuz Allah aşkına diyor. Biz bu sahneyi gördüğümüz zaman Milli Görüşçüler olarak ne diyoruz, diyoruz ki ne zannettiniz sakallı Hüsünüler, adamlar Kürdistan’ı kurdu şimdi ordusunu da kuruyorlar. Mesele bu kadar basit ve açıktır. Amerikan Savunma Bakanı Matis bakıyor fotoğraflara 2 dakika yalandan üzülmüş ve şaşırmış numarası yapıyor ve akşam otelde kahvesini içerken hay Allah iyiliğinizi versin diyerek keh keh gülerek kahvesini içiyor. Peki Erbakan Hocamız bunların yerinde olsa ne yapardı, Milli Görüş iktidar da olsa ne yapardı. O fotoğrafları onlara gösterir ve işte bu nedenle biz de bugün sizin Adana’daki İncirlik üssünüzü kapattık derdi onlara.

Neden, çünkü bunlar laftan anlamaz, bunlar resim göstermekten anlamaz. Adam zaten o fotoğraftaki işleri yapan kendisi. Bunlar Erbakan Hocamızın 40 yıl söylediği gibi ancak güçten anlar, yaptırımdan anlar.

O yüzden bizler Erbakan Vakfı mensupları diyoruz ki;  Ey dünya siyonizmi ! Hiçbir yalanınız ile bizi kandıramazsınız çünkü biz Milli Görüşçüyüz. Biz sizin ciğerinizi biliriz. Siyonizm’in bu çalışmalarını ancak  Erbakan Vakfı yani ‘Milli Görüş’ engeller. Merhum liderimiz Erbakan Hocamızın mücadelesini, fikirlerini, cesaretini sürdürerek hedefe mutlaka ulaşacağız. Yeniden Büyük Türkiye’nin öncülüğünde İslam Birliği’ni kurmak boynumuzun borcudur. Irkçı emperyalizmin bütün insanlığı karanlığa boğan bu düzenini değiştirip Yeni Bir Dünya Düzeni kurmak ve kurulacak bu yeni Dünya’da adaleti tüm insanlığa yaymak, başta İslam coğrafyası olmak üzere bütün dünyayı barışın hüküm sürdüğü bir yer haline getirmek bizim için en büyük hedeftir. 4 Mart’ta İstanbul Abdi İpekçi’de yaptığımız ve 22.000 kişinin katıldığı Erbakan Hocamızı anma programı Erbakan Vakfımızın yani bizlerin üzerinde ne kadar büyük bir sorumluluk olduğunu ortaya koydu. İnşallah bu sorumluğun, bu görevin, bu hedefin gereğini Allah’ın yardımı ile ve var gücümüzle çalışarak yerine getireceğiz.”

Konferans konuşmasını aşağıda bulunan linke tıklayarak Facebook sayfamızdan izleyebilirsiniz.

https://www.facebook.com/necmettinerbakanvakfi/videos/864732057013829/

PAYLAŞ