Eğitim Kampı Başarıyla Tamamlandı

Genel Merkez Eğitim Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen “Eğitim Kampı” Bolu-Mudurnu’da bulunan Sarot Termal Tesislerinde 15-16 Ekim tarihlerinde gerçekleştirildi. 60 ilden vakıf temsilcilerinin katıldığı eğitim kampında yoğun bir program uygulandı.

Mersin İl Temsilcimiz Hacı Genc’in Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programın açılış konuşmasını Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan yaptı. Konuşmasında Türkiye ve Dünya  gündemini değerlendiren Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan, özellikle islam coğrafyasının içerisinde bulunduğu durumun, Milli Görüşçüler ve Erbakan Vakfı mensupları olarak ne kadar çok sorumluluğumuzun olduğu ve ne kadar çok çalışmamız gerektiğinin göstergesi olduğunu söyledi.

Dünya siyonizminin kendi inançları çerçevesinde tüm insanlığı kendisine köle yapmak için çalıştığını, buna mükabil İslam coğrafyasının çeşitli sorunlarla birbirinden uzaklaştırıldığını hatta düşman edildiğini dile getiren Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan, bizler Milli Görüşçüler ve Erbakan Vakfı mensupları olarak tarihi bir rol üstlenmek ve merhum liderimiz Erbakan Hocamızın 40 yıl boyunca yaptığı gibi İslam dünyasını birleştirmek, dünya siyonizminin oyunlarını bozmak ve Yeni Bir Dünya kurmak için var gücümüzle çalışmak zorundayız dedi.

Bu tür eğitim kamplarının önemine de değinen Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan, bu kamplarda hem temel esaslarımıza yönelik bilgilerimizi güncelleme, hem de teşkilat mensuplarımız arasındaki kaynaşmayı sağlama imkanı buluyoruz. Bu kamptan daha bilinçli, daha şuurlu ve birbirimize olan muhabbetimizin daha çoğalmasıyla ayrılacağız inşaallah dedi.

İki günlük program boyunca;

Genel Başkan Yardımcımız Cengiz Zor ” Milli Görüş Tarihi ve Temel Esaslar”

Genel Başkan Yardımcımız Dr. Fatih Öztek “Çalışma Metodlarımız”

Reşat Nuri Erol “Adil Düzen”

Genel Başkan Yardımcımız Yücel Mollaismailoğlu “Teşkilat Modelimiz” başlıklarında sunumlar yaparken,

Genel Başkan Yardımcımız Bahattin Sungur tarafından hazırlanan “Dünya Siyonizminin Stratejileri” konulu film gösterimi yapıldı.

Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın değerlendirme konuşması ile son bulan kamp sonunda katılımcılara sertifikaları dağıtıldı.

PAYLAŞ