Ankara Temsilciliğimizin Kudüs konferansı

Erbakan Vakfı Ankara Temsilciğimiz tarafından Kocatepe Kültür Merkezinde düzenlenen “Arzın Kapısı Kudüs – Mescidi Aksa” konferansı büyük bir katılımıa sahne oldu.

Programa Erbakan Vakfı Genç Hanım Komisyonu, Memur-Sen ve Elden Ele Derneği de destek verdi.

Konferansa Başta Genel Başkanımız Dr. Fatih ERBAKAN olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.

Araştırmacı yazar TalhaUğurluel’in fotoğraflarla yaptığı Kudüs sunumu dikkatle izlenirken, Uğurluel binlerce yıl huzurun ve barışın temsilcisi olan Müslümanların Kudüs’e sahip çıkması gerektiğini vurguladı. Kudüs’te binlerce Türk İslam eseri olduğunu da belirten Uğurluel, Allah’ın Ayetlerle Mübarek kıldığı Mescidi Aksa’nın çok daha fazla ilgi görmesi gerektiğine dikkat çekti.

Programda bir konuşma yapan Genel Başkanımız Dr. Fatih ERBAKAN ise İslam coğrafyasında yaşanan zulme dikkat çekerek tüm bu sorunların çözümünün Türkiye öncülüğünde kurulacak İslam Birliğidir olduğunu söyledi.

İslam coğrafyasında yaşanan sorunların kaynağı siyonist yahudi olduğunu vurgulayan Fatih ERBAKAN gerekli mücadelenin verilmemesi durumunda hedefin Türkiye olacağı uyarısında bulundu. Rahmetli Erbakan hocamızın Kudüs davası emanetine sahip çıkıyoruz diyen Fatih ERBAKAN Gün Müslümanların Birlik Günüdür” dedi.

Program konferansa katkı verenlere plaket takdimiyle son buldu.

 

PAYLAŞ