Afyon Temsilcilik Açılışı ve Konferans

Vakfımızın Afyon temsilciliği Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın katılımı gerçekleştirildi. Dualarla açılan temsilcilik açılışnda konuşan Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan, Erbakan Vakfı olarak Afyon’da yapacağımız çalışmalarla Afyon’u tekrar Milli Görüş’ün kalesi haline getireceğiz dedi.

Açılış sonrası Afyon Temsilciliği tarafında organize edilen Yeni Bir Dünya konferansı toğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programın açılış konuşmasını yapan Afyon İl Temsilcimiz Cemal Karki, Erbakan Vakfı olarak Afyon’a tabelamızı astık, yapacağımız çalışmalarla Milli görüş mührünüde basacağız dedi.

Daha sonra kürsüye gelen Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan, “Biz milli görüşçüler olarak İslam aleminin ve Müslümanların çözüm adresinin Washington’daki siyonist güçler değil, D-8 ve İslam birliği olduğunu biliyoruz.” dedi.

Milli görüşün anatomi dersini alan bir insanın, Mısır’da meydana gelen darbenin de, Suriye ve Irak’taki iç savaşın da siyonizmin planlarından dolayı olduğunu bildiğini söyleyen GenelBaşkanımız Dr. Fatih Erbakan, Birleşmiş Milletler ile G-20 haksızlıklar üzerine kurulmuştur. Bunlar batılı güçlerin kendilerini haklı göstermek üzere kurmuş oldukları teşkilatlardır. Biz milli görüşçüler olarak, İslam aleminin ve Müslümanların çözüm adresinin Washington’daki siyonist güçler değil, D-8 ve İslam birliği olduğunu biliyoruz.” diye konuştu.

Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan konuşmasının devamında;

“Bu gün kan gölüne dönmüş islam coğrafyasının kurtuluş reçetesinin Milli Görüş’ün ve Erbakan hocamızın ortaya koyduğu çözümlerdedir. Önce Yeniden Büyük Türkiye’nin kurulmasında ve Türkiye’nin öncülüğünde kurulacak İslam Birliğindedir. Kurulacak İslam Birliği ve Yeni Bir Dünya ile ne İsrail ne ABD ne de diğer zalimler artık zulmedemiyecekler, hiç bir ülkeyi sömürgeleştiremeyecekler. Kurulacak bu birlikle birlikte müslüman ülkeler kendi sanayilerini oluşturacak, kendi ortak para birimini kullanacak ve böylece hdünya siyonizmine ne ekonomik ne de siyasi haraç ödemeyecekler.

İşte biz Erbakan Vakfı olarak bu hedefe ulaşmak için var gücümüzle çalışıyoruz. bizler inanıyoruz ki biz Allah rızası için bu hedefler doğrultusunda çalışırsak Allah bize  yardım eder ve ancak biz galip geliriz.”

Program genel başkanımza hediye takdimleri ile sona erdi.

PAYLAŞ